Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips Med Högst Odds | Afrikanska mästerskapen 2019 | Final – Senegal mot Algeriet |19/7

Då var det till slut dags för finalen i afrikanska mästerskapen 2019 och det kommer att bli en jämn och fin match. Turneringen som spelats sedan 1957 avgörs vartannat år och är en tydlig symbol för afrikansk gemenskap. På senare tid har mästerskapet dominerats av Egypten, något många trodde skulle ske även i år på hemmaplan. Mästarna från 2017, Kamerun, nådde inte heller hela vägen fram och nu är det Algeriet och Senegal som står i final. Trots straffar, tajta uddamålsvinster och övertidsmål så känns det som att det är två rättmätiga finalister och oddsen har svårt att bestämma en vinnare. Båda lagen har även vars en superstjärna från Premier league som gjort avgörande insatser i Mane för Senegal och Mahrez för Algeriet. Vem kommer att dra det längsta strået i finalen?

Bettingtips med högst odds Senegal – Algeriet

  • Algeriet lyfter trofén efter en tuff match. Vi spelar laget som vinnare till 2,95 på Leo Vegas då vi förväntar oss att oddset kommer att fortsätta sjunka.
  • Vi tror det är dags att Slimani kapitaliserar på sitt fina spel och gör mål. Spelas som målgörare till 3,75 på William Hill.
  • En jämn och tuff match som går till extratid, väl här löser Algeriet biffen. Spelas på bet365 till 6,50.
  • Förmodat mållöst i halvtid och oavgjort vid fulltid gör att vi spelar oavgjort halvtid/fulltid till 3,75 på bet365.

Analys av speltipsen inför Senegal – Algeriet

Afrikanska mästerkapen har varit en fantastisk turnering, med många vackra mål och härliga kämpainsatser.  Underligt nog har Senegal fått ta på sig favoritskapet i finalen men oddset på Algeriet verkar sjunka dagligen. Just nu kan man spela Senegal runt 2,70-2,80 och Algeriet till 2,80-2,90. Lagen möttes i gruppspelet och här vann Algeriet med 1-0 medans båda lagen enkelt städade av Kenya och Tanzania. Det sjuka är att det faktiskt är det enda målet Senegal släppt in i turneringen, frågan är om det varit för enkelt motstånd. Vi skulle säga både ja och nej då de i slutspelet stött på Uganda, Benin och ett hackande Tunisien. Trots att det inte är några toppnationer så är det fortfarande starkt av Senegal att stå i final då det inte är helt enkelt att stänga matcher på det sättet man gjort under ett helt mästerskap. Laget måste dock bättre på anfallsspelet då de endast hade ett skott på mål i semifinalen. En final börjar oftast trevande och vi spelar på att det är oavgjort i halvtid såväl som fulltid till 3,75 på bet365.

Algeriet däremot, städade av Guinea i åttondelen och har sedan lyckats slå ut två av Afrikas riktiga giganter i Elfenbenskusten och Nigeria. I båda dessa matcher släppte Algeriet in mål men de är de enda de tillåtit i turneringen. I semifinalen såg vi även vilken klass Mahrez håller då han är inblandad i två fina mål, förhoppningsvis har han konserverat formen en match till. Vi spelar på att Algeriet är det bästa laget och på en vinst för nordafrikanerna till 2,95 på Leo Vegas.

För båda länder skulle ett guld vara fantastiskt. Senegal har bara spelat en final någonsin, vilken de förlorade 2002. Algeriet har ett guld, ett silver och tre brons. Dessa togs dock för ett bra tag sedan då den senaste medaljen var 1990. Mycket press och nerver och resterande slutspelsmatcher har varit täta, vilket gör att vi spelar på att matchen går till extratid innan Algeriet väger tyngre. Spelas till 6,50 på bet365.

Vem kommer avgöra spektaklet då? Utöver stjärnorna Mane och Mahrez tror vi på en spelare som endast lyckats göra ett mål hitills. Slimani i Algeriet har sett het ut och har inte fått den utdelning han förtjänar. Vi spelar honom som målskytt till 3,75 på William Hill. I de senaste fyra mötena lagen emellan har Algeriet vunnit tre och spelat en oavgjord, kan Senegal ändra på det?

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se