Hem rekar-fotboll Du är här

Manchester United-Ipswich Town

Dag: onsdag, den 23 september

Tid: 21.00

Plats: Old Trafford, England

Nu är det dags för den tredje omgången i Capital One Cup. Som är den engelska liga cupen. Manchester United har kanske inte haft de fantastiska spelet i årets Premier League men ligger ändå på en andra plats. De möter Championship laget Ipswich Town som ligger på en femte plats efter åtta omgångar. Så här tidigt i denna turnering så brukar lagen låta sin reserver spela, så vi kan nog inte räkna med att de är de ordinarie lagen som ställs på planen.

Manchester United åkte på oväntad förlust mot PSV i champions League förra veckan. Med de studsa tillbaka med en seger mot Southampton med 3-2. Deras nyförvärv från Monaco, Anthony Martial gjorde två mål och Juan Mata ett. Martial som anslöt till United på transferfönstrets sista dag för en rekord summa. Han har varit väldigt i fråga satt, men han har verkligen tystat sin kritiker och gjort stor succé i sin nya klubb med tre mål på 2 Premier League matcher. En som har haft de tungt i ligan är lagets stjärna och kapten Wayne Rooney som inte har lyckats göra mål än.

På skadefronten har de Luke Shaw som åkte på ett benbrott i matchen mot PSV och Phil Jones som drabbades av en blodpropp för några månader sen.

Ipswich har inlett de säsongen stabilt med 14 poäng på 8 matcher. De räknas till de lag som har chansen att ta sig upp till Premier League i år. Ipswich har hunnit bli ett etablerat Championship lag då de har spelat i den engelska andra division sedan 2002. I deras senaste match så mötte de Birmingham City. Matchen slutade 1-1 och målet kommer genom Brett Pitman, som ligger två i den interna skytteligan bakom anfallskollegan Freddie Sears.  Deras tränare Mick McCarthy som tog över 2012 har format sitt lag till ett intensivt och hårt jobbande lag.
På skadelistan i Ipswich så finns bara Teddy Bishop som har en lårskada.

Speltips

Odds från Bet365.

Att Manchester United ska vinna denna match känns given. Så de är inte värt att satsa på. Men att ha United som vinnare i båda halvlekarna (1/1) ger oddset 3.00. Att Manchester vinner utan att släppa in ett mål ger oddset 2.37. känns troligt då jag tror United kommer att styra matchen och in släppa till några farliga lägen mot ett Championship motstånd.

liverpool-manchester-united-anthony-martial_3350190