Hem rekar-fotboll Du är här

Manchester United – Everton 4/4

Fulladdad veckoomgång när både Premier League, La Liga och Bundesliga håller öppet. Det är inga dåliga matcher vi har att se fram emot, redan ikväll tar Manchester United emot Everton hemma på Old Trafford. Två lag som båda tappade poäng i helgen och som det nu endast skiljer tre poäng emellan. Ska Everton haka på i jakten om Europaplatserna så är det illa tvunget att få med sig poäng ifrån kvällens match. Kika in oddsen för kvällens matcher hos SuperLenny!

 

Manchester United – Everton | Avspark 21.00

Tre matcher har nu gått sedan Zlatan Ibrahimovic fick sin avstängning på Tyrone Mings vilket gör att svensken nu återigen är fri att spela för sitt Manchester United. Betydelsen utav Zlatan i laget kan knappt beskrivas med ord, något vi inte minst såg i senaste matchen då man bara fick 0–0 hemma mot West Bromwich. Fortfarande frågetecken kring Paul Pogba inför kvällens match samtidigt som vi stryker Chris Smalling, Phil Jones och Juan Mata ifrån matchtruppen.

I Everton-lägret är det dystra miner efter överkörningen man åkte på i derbyt senast mot Liverpool, slutsiffrorna skrevs till 3–1. Laget lider fortfarande utav en del skadebekymmer men en sak som är säker är att den stekheta Romelu Lukaku kommer till start. 21 mål har belgaren stått för så här långt i ligaspelet vilket han leder skytteligan med.

 

Speltips

Två lag som både måste gå för det borde öppna upp för en sevärd match. Där finns gott om offensiv kvalitet på planen, inte minst i form utav Zlatan och Lukaku. För att hitta kvällens i särklass bästa spel vänder vi oss mot SuperLenny och kollar in oddsen på att båda lagen gör mål, just nu 1.95 gånger insatsen. Ett spel vi plockar med en gång då det här kommer att bli en målrik historia!

Kvällen spel: Båda lagen gör mål 1.95@SuperLenny