Hem rekar-fotboll Du är här

Manchester United – CSKA Moskva

Dag: tisdag den 3/11

Tid: 20.45

Plats: Old Trafford, Manchester

Det är dags för Champions League igen och den här matchen är väldigt viktig för framtida spel i turneringen. Manchester United har fyra poäng och CSKA Moskva har exakt lika många. Det kommer bli en rafflande match och ska bli roligt att se om CSKA Moskva kan ta poäng mot Manchester United även på bortaplan. Manchester United kommer från en oavgjord match mot Crystal Palace och CSKA Moskva kommer från en seger mot UFA. CSKA Moskva är i en bra form och Manchester United har haft det lite tuffare på senaste tiden resultatmässigt.

Manchester United som sagt spelade lika senast mot Crystal Palace och det var en relativt svag insats av United. Crystal Palace var det lag som skapade fler chanser och om man vill slå CSKA Moskva måste man ta till vara på sina målchanser för att CSKA är ett väldigt farligt lag att möta. Man har flera duktiga spelare på skadelistan som Depay, Valencia och Shaw för att nämna några. I senaste matchen mot CSKA Moskva var det Anthony Martial som gjorde Uniteds mål. Det är väl han som ska göra Uniteds mål eftersom Rooney och de andra har det tufft att producera.

CSKA Moskva går riktigt bra som vanligt i sitt ligaspel och man toppar tabellen där i överlägsen stil. Man har ännu inte förlorat än och man visar väldigt bra form i Champions League kvalet också. Det kanske är dags för CSKA att äntligen komma förbi gruppspelet och komma till slutspelet. Seydou Doumbia är väldigt het i år en snabb och målfarlig forward som har gjort tre mål i Champions League hittills och fem i ligaspelet. Han kommer ställa till mycket problem för Manchester United. Musa är en annan spelare som har gjort många mål i ligan sex stycken till antalet. Man har inge större skador i laget och man kommer ha en bra trupp till kvällens match. Man är i en riktigt bra form och det blir en svår nöt för United att knäcka CSKA Moskva. Senaste mötet slutade som sagt 1-1 och allt kan hända.

Vårt Speltips:

Alla odds från Bet365

Det här är en match som är väldigt jämn på förhand enligt mig och det kan sluta lite hur som helst. Manchester United är dock lite favoriter och det blir svårt för CSKA Moskva att ta hem matchen utan man får nog mer förlita sig på ett oavgjort resultat i så fall. Samtidigt får man inte glömma att man har grymma kontringsspelare som Musa och Doumbia som lätt kan ställa till det för Manchester Uniteds backlinje. United har 1,57 i odds och det är inte särskilt bra odds egentligen, men det är ju trots allt på Old Trafford och det är rätt svårt att spela borta i Ryssland vilket kan ha bidragit till ett oavgjort resultat i Ryssland. Ett oavgjort resultat innebär 4,20 pengarna och det kan mycket väl vara spelvärt. Även fast CSKA Moskva har 6,20 pengarna kommer man inte lyckas ta hem matchen det blir för svårt. Tror att ett 2-1 resultat till Manchester United är fullt rimligt och att Martial kommer vara en av målskyttarna. CSKA Moskvas målskytt kommer vara någon av anfallarna Musa eller Doumbia som jag skrev tidigare. Jag tycker att liveodds kan vara bra att spela på denna match då det är väldigt ovisst och dagsformen kan avgöra mycket.

Musa

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se