Hem rekar-fotboll Du är här

Målglatt på Olympiastadion

real deal lazio

Lazio mot Milan på Olympiastadion i Rom på en måndagskväll, kan det bli så mycket bättre sett ur ett fotbollsperspektiv? Klockan 20.45 är det avspark i vad som kan komma att bli en riktigt sevärd historia med många mål. 10Bet ger dig kvällens bästa odds och skulle du vara ny spelare på siten kan du just nu ta del av upp till 1500 kronor extra i sportbonus!

Tuff kamp om Europaplatserna

Tre poäng skiljer lagen åt inför kvällens match och båda lagen är i stort behov av en vinst i jakten på Europaplatserna. Förutsättningar som borde ge oss en minst sagt underhållande match med en svängig matchbild. Lazio kommer senast ifrån en 6–2 seger mot tabelljumbon Pescara och är det något man tar med sig ifrån den matchen så är det en offensiv av hög kvalitet. Laget har gjort 41 mål denna säsong och med en i stort sett helt skadefri trupp till kvällens match så lär man öka på den statistiken än mer.

Milan tog tre poäng i förra omgången då man mötte Bologna på bortaplan. Segern var dock en dyrköpt sådan då man åkte på två röda kort och en skada. Flera tuffa avbräck inför kvällens match mot Lazio gör att man ses som stora underdogs.

I en match där ett kryss inte hjälper något utav lagen så kan vi förvänta oss full fart framåt. Offensiven är de båda lagens styrkor medans det defensiva arbetet brukar lämna en hel del övrigt att önska. Att vi får se mål i matchen känns nästan som en garanti och just nu kan du spela Båda lagen att göra mål till fina 1.80 gånger pengarna hos 10Bet!

Kvällens spel: Lazio vs Milan – BLGM 1.80@10Bet