Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips med oddsboost inför Liverpool – Napoli

Det är dags för Champions League matchen mellan Liverpool och Napoli på onsdag den 27 november. Mötet mellan Liverpool och Napoli går av stapeln på Anfield arena och det är fördel Liverpool.

Liverpool vs Napoli oddsboost

Bettingtips Liverpool – Napoli

Grupp F i Champions League talar redan sitt tydliga språk där Liverpool och Napoli är i toppen. Båda lagen är bra men Liverpool har en ytterligare fördel med sig att ha en nästan fläckfri historia av vunna matcher. Av de senaste 20 hemma matcherna har Liverpool vunnit 80%. Båda lagen är bra och det är troligt att dom båda kommer att göra mål i matchen.På de senaste 20 matcherna har Liverpool gjort två eller fler mål i 15 av dem. Ett tänkbart resultat kan vara 2-1 i denna match. Helt klart kommer det bli mål då Liverpool har gjort mål hemma i de flesta matcherna. Senast man misslyckades med det var i februari 2019.Vi kan tänka oss att ett attraktivt bet på denna match även är +2,5 mål.

Här är några av de odds på marknaden nu för 1X2 på denna match

Spelbolag1X2
Bethard1,524,606,00
Unibet1,534,606,00
Bet3651,504,336,50
Bwin1,504,606,00

Spela Liverpool – Napoli med utökade odds

Du vet väl att du kan spela vissa matcher med boostade eller utökade odds? Det ger dig en större fördel på oddsen när du kan utnyttja attraktiva erbjudanden och bli kund hos vissa spelbolag.Just nu kan du utnyttja ett sådant erbjudande hos 888sport på denna match.

Oddsen som erbjuds är i vanliga fall: Liverpool 1,56 – Napoli 5,80

Det boostade oddset ger dig istället: Liverpool 8,0 – Napoli 41,0

Här finns pengar att tjäna om du utnyttjar erbjudandet som endast gäller för nya kunder till 888sport.Vi förklarar hur det går till och vilka villkor som gäller:

Erbjudanden som dessa är en engångsbonus och kan bara användas en gång. Har du tänkt att spela på matchen och inte är kund hos 888sport är detta något du verkligen ska utnyttja till din fördel. Du måste spela på vinnare då inte oavgjort finns som alternativ.
Lycka till!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se