Hem rekar-fotboll Du är här

Ligacupen: Semifinal väntar för Manchester City!

Under tisdagskvällen är det dags för semifinal i Engelska cupen. Lokalkonkurrenten Manchester United gjorde det man absolut inte fick göra, nämligen underskatta sin motståndare. Därför lyckades man förlora med klara 2-1 mot Bristol City. Därför fick Zlatan & Co. fick klara sig utan semifinalplatsen. Avspark 20:45 Etihad Stadium.

Casinia

Under lördagseftermiddagen var det dags för den 22:e ligaomgången och det var ingen mindre än Burnley som kom på besök för att försöka plocka med sig poäng mot peps mannar, något som varit mer eller mindre omöjligt under den gångna säsongen.

Burnley började bra i löragens match och därför gjorde man dessutom 0-1 vilken givetvis shockade de flesta hemmafansen. Men som så många gånger tidigare så lyckades Manchester City vända matchen totalt och när domaren blåste av matchen så hade Manchester City återigen vunnit. Slutresultatet skrevs till hela 4-1.

Stark insats av Bristol city

Bristol City öste på och gjorde en klart övertygande insats när man slog ut de relativt avdankade Manchester United. Bristol City har också gått bra i Championchip och ligger för närvarande på en fjärdeplats. Bristols spel under inledningen av säsongen har stundtals varit lysande och det finns absolut chans att man kan rå på jättarna från Manchester.

Peps mannar har nu smått otroliga 62 poäng på 22 matcher. Resultatet är i det närmaste osannolikt och det finns för närvarande ingenting som tyder på att Manchesterlaget kommer få en tuff afton under tisdagskvällen. Tittar vi på någonting som är spelvärt i denna djungel så hittar vi på Casinia oddset 1,83 på över 3,5 mål i matchen, Vilket får anses som klart spelbart.

Vill du spela på matchen mellan Manchester City – Bristol City, eller den andra semifinalen mellan Arsenal – Chelsea så kan vi rekomendera Casinias sportsbook. Casinia är ett spelbolag som har tagit marknaden med storm och har ett grymt bra utbud av spel i alla dess former. Just nu får du som ny spelare dessutom en välkomstbonus på 100% upp till 2100 kronor.

Hämta din bonus här!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se