Hem rekar-fotboll Du är här

Leicester City-West Ham

Dag: tisdag, 22 september

Tid: 20:45

Plats: King Power Stadium, England

Nu är det dags för tredje omgången Capital One Cup. Som är den engelska ligacupen. Både Leicester och West Ham har inlett Premier League säsongen bra. West Ham ligger på en tredje plats i tabellen och Leicester ligger på en fjärde plats. Lagen kommer att spela tre matcher på en vecka så vi får se om de ställer ut de bästa lagen på planen. Eller om de låter reserverna spela.

Leicester har imponerat i år med tre segrar och 3 oavgjorda matcher. I deras senaste match så mötte de Stoke och den slutade 2-2. Målen kom genom algeriska högeryttern Riyad Karim Mahrez och anfallaren Jamie Vardy. Mahrez har gjort succé och leder Premier Leagues skytteliga med sina 5 mål. Jamie Vardy har haft en otrolig utveckling, han spelade i den engelska tredje divisionen för tre år sedan, och nu ligger han på en delad andra plats i skytteligan med sina fyra mål. Han har även blivit uttagen till det engelska landslaget. På skadelistan så finns Nathan Dyer och Matthew James. Dyer har en huvudskada och James en korsbandsskada. Det är osäkert när de är tillbaka i spel.

West Ham kommer senast från en imponerade 2-1 seger mot Manchester City. Målen gjordes av Victor Moses och Diafra Sakho. Manchester som har inlett säsongen väldigt övertygande med 5 segrar av fem möjliga och hade inför matchen inte släppt in något mål. De här var tredje matchen som de slår ett topplag, de har tidigare vunnit mot Arsenal och Liverpool. Värt att notera så har samtliga tre segrar varit på bortaplan. Men de verkar som de har svårare att motivera sig mot de förväntade bottenlagen, då de har blivit förlust mot Bournemouth till exempel.  West Ham har det tufft på skadefronten med fyra skador. Angelo Ogbonna, Alex Song, Enner Valencia och Joey o´Brian.

Senast lagen möttes var i Premier League den 15 augusti. De slutade med Leicester vann med 2-1. Leicester mål gjordes av Mahrez och Okazaki och West Hams av Dimitri Payet.
De här två lagen är de som har gjort mest mål i Premier League med 13 mål vardera så vi kan nog räkna med en målrik match.

Speltips

Odds från Bet365

Det är liga trea mot fyran som möts så det kommer nog bli en jämn match. Leicester har det mentala övertaget eftersom de vann över West Ham för en månad sedan. Oddset på en Leicester seger ligger på 2.00. Eftersom de är de två målrikaste lagen i serien så ett bra tips är att spela över 2,5 mål som ger oddset 2.00. En chansning är en seger för West Ham som har oddset 3.90. Formen är bra och de kommer närmaste från en imponerade seger mot Manchester City.

273BDAC300000578-0-image-m-8_1428001763940-2yu3my8yu4i1hx7kd7ry16

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se