Hem rekar-fotboll la-liga Du är här

La Liga: El Clasico med maxade odds från 888Sport!

På lördag är det dags för en riktig toppmatch i La Liga, Nämligen matchen mellan Real Madrid och Barcelona. Lagen har på slutet spelat riktigt bra och därför ser vi framemot lördagens match med spänning. Avspark Lördag 13:00 på Santiago Bernabeu.

Matchen i sig har kommit att spela en enorm betydelse för ”Los Blancos”. Laget ligger för närvarande på en tredjeplats med hela elva (!) poäng bakom giganterna från katalonien. Därför blir lördagens drabbning en riktig sexpoängsmatch då en eventuell Barcaseger gör att glappet mellan lagen kan bli för svårt för Real Madrid att hämta ikapp.

888 sport

Real Madrid Världsmästare igen

Real Madrid har inför lördagens drabbning vunnit fyra raka matcher, däribland finalmatchen i klubblags-VM mot Gremio där lagets stjärna Cristiano Ronaldo i den 53´e minuten gjorde 1-0 i en match som marängerna kontrollerade från början till slut. Och vill man på något sätt vara med och slåss om titeln i La Liga i år så är lördagens möte något som man måste vinna.

Hatmöte väntar

Lördagens tungviktsmöte har av flera olika anledningar vuxit ut till ett riktigt hatmöte. Vi minns såklart det spända politiska läge som gjort att landet delat sig i två läger. Katalonien genomförde tidigare i höstas en folkomröstning gällande landets vara eller icke vara en del av Spanien. Omröstningen blev på många ställen orolig och det rådde i vissa delar av katalonien fullständigt kaos. Detta gjorde bland annat att Barcelonas match samma dag fick spela inför tomma läktare, vilket av många barcaanhängare ansågs vara ett straff av den spanska regeringen. Även om det är ett bra tag sen händelserna utspelade sig så är det många som på lördagen knyter näven när det vankas El Clasico.

Vill du spela på matchen på lördag så har 888sport ett grymt utbud av odds i alla dess former. Just nu får du som ny kund dessutom en insättningsbonus på 100% upp till 1000 kronor.

Hämta bonus här!