Hem rekar-fotboll la-liga Du är här

Barcelona vs Real Sociedad 15/4

Efter fadäsen mot Juventus i Champions League söker Barcelona revansch mot Real Sociedad. Frågetecken finns dock för Barcelonas form. Försvarsmässigt har man sett väldigt svaga ut på sistone, och framåt känns det tämligen uddlöst. Hög tid för uppryckning nu, alltså.

Gästerna Real Sociedad har en svårbedömd form, de vann visserligen senast mot Sporting Gijon, men innan dess hade man bara tagit 1 poäng på 4 matcher. Det här blir en otroligt viktig match för dem i jakten på Europaplatserna. Just nu ligger de 6:a, två poäng före Eibar. Sociedad har dock extremt svårt för Barcelona borta, men är det någon gång de ska rubba dem är det kanske nu. De får dock göra det utan Granero, Alvaro Odriozola, Carlos Martinez och Agirretxe som är skadade.

Barcelona har en riktigt svag form och spelet har verkligen inte sett bra ut i de senaste matcherna. Trion längst fram med Neymar, Messi och Suarez har inte fått det att fungera. Nu är dock Neymar avstängd, vilket i och för sig kanske inte gör så mycket.

För Luis Enrique och Barcelona gäller det att snabbt studsa tillbaka nu, för det här är en mycket viktig match. Ska de ha en realistisk chans att knappa in på Real krävs seger ikväll, annars ser det oerhört tufft ut.

I Barcelona saknas Neymar, Rafinha, Arda Turan och Aleix Vidal.

Bethard erbjuder flera intressanta spel till matchen, har du ännu inte registrerat dig är det hög tid att göra det nu. De ger dig nämligen en grym välkomstbonus på 1250 kr! 

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se