Hem rekar-fotboll Du är här

La Liga: Real Betis möter Leganes

Måndagens enda match i den spanska högstaligan utspelar sig på Estadio Benito Villamarin där hemmalaget Real Betis tar emot Leganes.

 10Bet (310120 no bgr)

Målrikt möter målsnålt

Det grönvita hemmalaget kommer ifrån en skön 5-3-seger i derbyt mot Sevilla senast. En något dyrköpt seger då mittbacksparet Zou Feddal och kollegan Aissa Mandi båda drog på sig avstängningar inför kommande match mot Leganes. Inte helt optimalt för ett Betis som varit allt annat än stabila i defensiven då laget släppt in hela 34 mål hittills i ligan.

Dagens motståndare Leganes är raka motsatsen då de endast släppt in 14 baljor på 17 spelade matcher, enbart ettan Barcelona och tvåan Atletico Madrid kan skryta om ett bättre defensivt facit. Med detta sagt så ser det lika målsnålt ut framåt i banan för den lilla Madrid-baserade klubben. 13 mål har laget mäktat med att göra och det är givetvis inget att vara speciellt stolta över. Bäste målskytt i Leganes är för närvarande mittfältaren Gabriel på 4 mål som något anmärkningsvärt står på lika många mål som Cristiano Ronaldo på samma siffra.

Båda lagen parkerar inför matchen på 24 poäng i en tight mittentabell. Det är med andra ord en helt öppen historia, vilket även lagens sex tidigare inbördes möten skvallrar om. Av dessa har tre matcher gått till Leganes, två till Real Betis och en har slutat oavgjord. Räkna därför med att båda lagen går för seger i denna drabbning.

Hämta bonus här

Skulle du vilja spela på mötet mellan Real Betis – Leganes eller någon av de andra matcherna under måndagen rekommenderar vi att du gör det hos 10Bet som just nu erbjuder en grym välkomstbonus för nya spelare. Efter att du blivit medlem och genomfört en insättning på minst 150 kronor får du ett popup-meddelande på sidan som erbjuder dig en bonus på 100 % på upp till 2000 kronor. Klicka på ”tacka ja” och omsätt insättningen en gång (minsta odds 1.80) och bonusen är din!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se