Hem rekar-fotboll Du är här

La Liga: Inleds den nya veckan med målkalas?

Måndagskvällen verkar förutom denna match i Spanien och La Liga mellan Celta Vigo och Real Betis bli ganska ljummen på fotbollsfronten. Inte för att detta är någon toppmatch på förhand, men det finns indikationer på att detta kan bli en målrik historia, då båda lagen är väldigt anfallsinriktade.

 Bethard bonus

Det är ett riktigt getingbo vid mittenplaceringarna i La Liga inför denna omgång. Celta Vigo ligger på en 8:e plats med 28 inspelade poäng och Real Betis innehar 13:e platsen med 27 poäng. Det är alltså endast en poäng som skiljer lagen åt, men det är hela 4 lag emellan dem. Med tanke på att både Celta Vigo och Real Betis är utslagna ur de andra inhemska tävlingarna är det fullt fokus på ligaspelet och Europaplatserna. Just nu innehar Sevilla den sista Europa League-platsen med 33 poäng så det är två lag som kommer att gå för fullt för att krympa det poängavståndet.

Två målglada lag som möts

Celta Vigo har kommit igång med poängproduktionen något och inför denna match har de vunnit sina två senaste matcher mot Levante och Real Sociedad. De har även mäktat med att ta 10 poäng på sina senaste 4 matcher, men de har dock ett mindre bra facit hemma på Balaidos då de endast lyckats vinna 3 av 14 hemmamatcher denna säsongen.

Detta är något som gästande Real Betis så klart vill utnyttja när de nu ska genomföra den långa resan norrut mot Galicien. De också har vunnit sina två senaste bortamatcher, varav den ena var mot Sevilla i en smått galen match som slutade 5-3. Just galna matcher verkar vara något av Real Betis grej denna säsongen med tanke på att de har deltagit i matcher som slutat bland annat 0-5, 4-4 och 3-6.

Hemmalaget har hela sin trupp tillgänglig inför denna match medans bortalaget Real Betis målvakt Antonio Adan är tveksam till spel.

Hämta din bonus här

 

Ett spel på att båda lagen gör mål i denna match är nog ingen dum idé då hela 70 % av Celta Vigos matcher slutat med att just båda lagen har gjort mål. Av dessa har Celta Vigo släppt in mål i 78 % av sina hemmamatcher, så det är verkligen svängdörrar i försvaret. Med detta sagt är det alltså upplagt för målfest denna måndagskväll!

Skulle du vilja spela på denna match mellan Celta Vigo och Real Betis rekommenderar vi att du gör det hos Bethard. Bethard erbjuder marknadsmässigt höga odds och ett gediget utbud på olika vadslagningar. Dessutom får du som ny spelare en välkomstbonus på 100 % upp till 1400 kronor.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se