Hem rekar-fotboll Du är här

Kvällens Allsvenska spel ifrån Bethard!

Ny vecka, nya matcher. Allsvenskan rullar vidare och kvällens bjuder oss på matcher, däribland ett västkustderby mellan IFK Göteborg och Halmstad BK. Hemmalaget har haft en tuff start på säsongen och hemma på Nya Ullevi har man endast lyckats plocka en enda seger. Krisstämpeln börjar bli allt större för Jörgen Lennartsson och hans gäng medans Halmstad BK åker till Göteborg utan något som helst att förlora.

Halmstad BK – Förtjänar mer än vad tabellen visar

Efter en snabb koll på tabellen kan man tro att Halmstad BK, likt AFC United är Allsvenskans stora slagpåse denna säsong. Det ska dock sägas att man i flertalet av sina matcher visat upp ett spel som förtjänar mycket mer. Elfsborg, Sirius och IFK Norrköping har alla haft problem mot de blåsvarta från västkusten och med lite flyt för Halmstad BK så hade man legat betydligt högre upp i serien.

Att ställas mot IFK Göteborg i detta läget kan vara precis rätt för Halmstad BK. Hemmalaget har stor press på sig som det är och en eventuell förlust i detta lilla västkustderby hade fått spekulationerna om ett tränarbyte att ta än mer fart.

 

Backar bortalaget till fint odds hos Bethard

Just nu erbjuder Bethard fint spelvärde på Halmstad BK +1.25, 1.92 i skrivande stund. Spelet innebär att vi vinner så länge Halmstad BK vinner eller vid oavgjort resultat. Vid uddamålsvinst för IFK Göteborg vinner vi på halva insatsen.

Passa på att spela hos Bethard via länken från barabetting.com då du får ta del utav en exklusiv välkomstbonus som ger dig hela 1400 kronor extra att spela för. Det enda du behöver göra är att genomföra en första insättning!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se