Hem rekar-fotboll Du är här

Joe Hart till West Ham? Spel httar du hos Betfinal!

Joe hart

Mycket händer under sommarens transferfönster och silly season är igång på allvar. Under dagen har det figurerat en hel del rykten rörande övergångar, här kommer det allra senaste från silly season!

Tiemoué Bakayoko – Chelsea FC

Tiemoué Bakayoko var en väldigt viktig del i Monacos ligatitel förra säsongen och har under sommaren placerats i många storklubbar. Chelsea ska leda jakten på den unga mittfältaren. I helgen gick det rykten om att Manchester United skulle försöka sno Bakayoko framför ögonen på Chelsea och planerade att lägga ett bud. Men under dagen har det kommit fram att detta inte stämmer och att Manchester inte har några intentioner på att försöka köpa Bakayoko under sommarfönstret. Många rykten cirkulerar kring att Bakayoko ska läkarundersökas hos Chelsea under veckan. Transfersumman sägs ligga på omkring 40 miljoner pund och om övergången går igenom kommer det att öppna upp för en försäljning av Nemanja Matic.

betfinal logo

Joe Hart – West Ham

Den engelske målvakten Joe Hart som var utlånad till Torino förra säsongen förväntas lämna Manchester City under sommaren. Enligt Sky Sports ska West Ham vara väldigt intresserade av Harts tjänster. Manchester City vill helst sälja honom nu i sommar medan West Ham är med intresserade av ett 1-års lån med köpoption. Hart startade 36 av Torinos 38 matcher i Serie A men fick kritik av Torinos president som i maj sade: “Jag hade inte förväntat mig så många misstag från Englands landslagsmålvakt”. Manchester City har under sommaren köpt in Ederson från Benfica för en rekordsumma så det kommer bli svårt för Hart att konkurrera om startplatsen i City om han stannar.

Kommer Hart att prestera i West Ham och lyfta laget till den övre halvan? Spela på att West Ham kommer topp 10 till 2,50 hos Betfinal.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se