Hem rekar-fotboll Du är här

International Champions Cup 2019 – Speltips med höga odds –  Real Madrid mot Atletico Madrid

Sommarens stora träningsturnering är igång och det är dags för två av giganterna att mäta sina krafter. Turneringen är för europeiska storlag att få igång laget under försäsongen och spelades ursprungligen i USA och Kanada, men har även spelats i Kina, Mexico, Australien etc. Årets upplaga spelas i USA. Då det är försäsong är det extra svårt att spela på matcher och därför viktigt att läsa på ordentligt innan. Matchen mellan Madrid-lagen har dock så mycket kända lirare och experter som följer allt lagen gör att det går att ha en bra aning om utgången. Vem är bästa huvudstadslag just nu?

Speltips med högst odds Real Madrid – Atletico Madrid

Analys av speltipsen inför Real Madrid – Atletico Madrid

Real Madrid är faktiskt det lag som har flest titlar i turneringens historia, tre stycken. Atletico har en andraplats från 2016. Atletico slutade tvåa i la liga förra säsongen medan marängerna fick nöja sig med en tredjeplats. Real vann ett möte i la liga 18/19 och ett slutade oavgjort.  Atletico har tappat en stark kugge i Griezmann som gått till Barcelona inför säsongen.

I International Champions Cup 2019 har Real fått stryk av Bayern Munchen med 3-1 och spelat 2-2 mot Arsenal. Atletico har spelat 0-0 mot Guadalajara och båda lagen vann sina straffläggningar i de oavgjorda matcherna. Det känns som att Atletico har haft svårt att ersätta Griezmann och att de har problem med målskyttet. Vi spelar därför på Real-vinst till 2,20 på Bethard. Matcherna mellan Madrid-giganterna brukar vara tajta och tuffa och vi spelar, trots att det är en träningsturnering, på under 2,5 mål till oddset 2,26 på Nordicbet.

Karim Benzema var Reals bäste målgörare förra säsongen med 21 baljor och har fyllt skorna efter Ronaldo väl. Vi spelar honom som målskytt till oddset 2,38 på William Hill. Madrid lär peta in en boll till och vi spelar 2-0 som slutresultat, vilket ger 12,00 på Bet365.

Zidane kan inte vara nöjd med insatserna hittills och har även förlorat Asensio till skadelistan. Han kommer att kräva en bättre insats mot Atletico som har det svårt med målskyttet. Det finns chanser för många kort i en sån här match och det ska bli intressant vilken intensitet en försäsongsmatch av den här kalibern kan bjuda på. Just nu kan inte Real komma ikapp Arsenal eller Benfica i toppen men Atletico skulle kunna ha chansen om de vinner matchen. Hur som helst blir det grymt att få se alla stjärnor på planen igen och drömma om nästa säsong i La liga redan nu.

Bethard
Bet365

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se