Hem rekar-fotboll Du är här

Hull city – Swansea City

 

Dag: Tisdag, 22:e September

Tid: 20:45

Plats: KC Stadium,  Hull Storbritannien.

 

Då var det dags för Hull city att ta sig an Swansea city på hemmaplan i den tredje omgången i engelska cupen. Matchen kommer bli en av de intressantaste matcherna i den tredje omgången i Engelska cupen. Matchen startar 20:45 svensk tid, på KC stadium alltså Hull citys hemmaplan.

Förra helgen mötte Hull city Queens Park Rangers även då på hemmaplan, då lyckades bortalaget få ett tidigt mål mot Hull. Men mittbacken Michael Dowson från Hull lyckades i den 38:e minuten kvittera till 1-1 via en frispark. Matchen slutade då 1-1. Hull hade definitivt räknat med något bättre resultat den matchen, men en oavgjord match var inte det värsta som kunde skett.

Swansea lyckades också få en lika match i deras senaste liga match. Denna match var mot Everton på Liberty Stadium, den matchen visade sig vara en mållös match som slutade 0-0. Swansea som har 9 poäng efter sjätte omgången i Premier League, vilket ger dom en 8:onde position i tabellen. Swansea kommer förmodligen ändra uppställningen lite inför mötet mot Hull, och ge chansen till några spelare som är bänkade i liga matcherna att spela i engelska cupen.

Senaste gången de två lagen möttes var i December och då slutade matchen 0-1 till Swansea, och matchen innan de avgjordes i April och även den matchen vann Swansea denna gång med 3-1.

Vårt Speltips:

Även om tränaren Monk byter ut ett par spelare i Swansea så är dom fortfarande favoriterna till att plocka hem vinsten på tisdag. Swansea har 2.40 pengarna att vinna matchen enligt bet365.  Hull har presterat några anständiga resultat i de senaste matcherna, men kommer nog få en tuff match mot ett så pass bra lag som Swansea, deras odds att vinna matchen enligt bet365 ligger på 3.10 gånger pengarna. Dom kommer nu möta en Premier League motståndare och skillnaden bör vara synlig. Oddsen för oavgjord match är 3.50. Jag tror att Swansea kommer vinna matchen med 2-1, dock skulle Hull kunna skrälla och bjuda på ett bra motstånd, då Swansea förmodligen inte kommer ha sin bästa startelva. Men Swansea är på pappret ett så pass mycket bättre lag än Hull, och det borde därför inte vara några problem för Swansea att plocka 3 poäng i denna match.

hull_city_vs_swansea_050414

 

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se