Hem rekar-fotboll Du är här

Genoa-Juventus

Dag: söndag, den 20: onde september

Tid: 15.00

Plats: Stadio Luigi Ferraris, Genua

På söndag tar Genoa emot ett Juventus som inte har lyckats prestera alls i årets Serie A och endast tagit en poäng på tre matcher vänder det på söndag? Juventus som vann i tisdagens gruppspelsmatch mot Manchester City det kan mycket väl vara vändningen för laget, spelarmaterialet har man utan tvekan. Om man ser till var Genoa kom i förra årets upplaga av Serie A där man kom på en sjätteplacering har de också haft en tuff inledning med endast en vinst på tre matcher. Det blir en intressant match för bägge lagen är beroende av poäng om man vill återupprepa förra säsongens resultat.

Genoa har en stark backlinje och släpper inte in mycket mål, men man har desto svårare att skapa chanser. Man har gjort mål i endast en av tre matcher vilket inte håller och det var i seger matchen mot Verona som slutade 2-0 där Pavoletti och Gakpe gjorde målen för Genoa. Man kommer bli tillbakatryckt av Juventus och det kan passa Genoa bra. Man har många skador i laget för tillfället ovannämnda Pavoletti och Gakpe för att nämna två viktiga spelare som i vanligt fall är produktiva. Det ska mycket till om Genoa ska slå Juventus, spelet måste klicka bra och defensiven måste vara fläckfri när man möter spelare som exempelvis Dyabla, Morata och Pogba. Det som Genoa kan tjäna på är att Juventus är inte riktigt samspelta ännu vilket märkts i ligan och tabelläget. Genoa slog faktiskt Juventus förra året på hemmaplan och är bra på sin hemmaplan.

Ett stort avbräck för Juventus är att Marchisio är borta på grund av skada och man tappar en dimension framåt och bakåt. I Juventus ligger problemet att man inte gör mål man har endast gjort två mål på tre matcher och det är ruggigt dåligt för det lag man har. Förra säsongen hade man Tevez och Pirlo som bidrog mycket offensivt och i år har det inledningsvis vart svårt att ersätta dessa kvalitetsspelare. Tevez landsman som satt bänk mot Manchester City senast den talangfulla Dyabla är den ända som lyckats göra mål i Juventus i seriespelet.

Vårt speltips:

Vi tror det kommer vända för Juventus i denna omgång segern mot Manchester City var viktig för deras självförtroende, därför kommer de ta sin första trepoängare för året. Man får inte glömma att Genoa är ett duktigt lag defensivt vilket innebär att det kommer bli en match med få mål. Morata kommer göra sitt första mål i Serie A för säsongen och även måltjuven Mario Mandzukic kommer göra ett då vi tror att Juventus kommer vinna med 0-2. 1,80 på att Juventus vinner matchen på Bet365 och ett 0-2 resultat ger 7,50 pengarna. Ett skräll tips är att matchen slutar kryss och det innebär 3,40 pengarna, men är inte lönt att tippa eftersom att den ”gamla damen” har vaknat och kommer snart befinna sig i toppen av tabellen.

Genoa-Juve

 

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se