Hem rekar-fotboll Du är här

Frankrike – Tyskland

Dag: fredag den 13/11 – 2015

Tid: 21.00

Plats: Stade de France, Frankrike

En mycket rolig match mellan två giganter som gör upp, även fast man säkert testar mycket nya spelare. Frankrike som inte var med i kvalet till EM eftersom man är värdland för turneringen och har inte spelat en tävlingsmatch på länge och det är osäkert hur Frankrikes form kommer att vara. Tyskland i sin tur tog hem sin grupp i kvalet med endast en poäng före Polen som var närmast jagande. Eftersom det är en träningsmatch kommer det vara en svårtippad historia, men på förhand borde tyskarna vara favoriter som man är mot princip alla man möter.

Frankrike som ständigt skakas av landslagsskandaler har återigen problem. Nu är det nämligen spelarna Benzema och Valbuena som har hamnat i blåsväder och det ryktas om en utpressning. Vi får hoppas att det inte går ut över spelet, för om man kommer ihåg VM 2010 var man katastrofalt dåliga när man hade en skandal i truppen. Man har ändå haft hyfsat bra landskamper i bagaget och man har vunnit flera matcher i rad mot bland annat Portugal och Danmark. Det blir en bra match att se mot Tyskland var man står sig.

Inga större skador i laget och vi får se vilket lag Deschamps mönstrar om det är starkast möjliga eller om han testar nya spelare.

Frankrike har ett bra lag på pappret och man borde kunna ge Tyskland en match om allt stämmer för fransoserna.

Tyskland som har haft ett dåligt kval enligt mig med sina mått mätt. Man har förlorat två stycken matcher och spelat oavgjort i en. Man hade exempelvis svårt att besegra Georgien i sin sista match efter riktigt dåligt spel. Man förlorade även borta mot Irland omgången innan den matchen och man hade inga bra matcher förra landslagssamlingen. Överlag i kvalet var man stabila och man gjorde 24 mål framåt och släppte bara in nio mål.

Löw som är förbundskapten för Tyskland har tagit med några nya namn till matchen mot Frankrike. Leroy Sané för att nämna någon som är väldigt talangfull och har gjort det väldigt bra. Sedan har man förstås några duktiga spelare på skadelistan som man brukar ha, men man har ju rätt bra ersättare om man säger så. Reus, Götze, Bellarabi och Höwedes, det är alltså flera duktiga spelare som är borta från det tyska laget.

Thomas Müller har varit riktigt het inledningsvis av Bundesliga och öser in mål och han finns säkert med i målprotokollet ikväll också. Ska bli intressant om Löw ger Sané lite speltid för han har varit riktigt duktigt och tror med största sannolikhet kommer ställa till det för fransoserna trots sin ringa ålder.

Vårt Speltips:

Alla odds från Bet365

Vi tror att Frankrike kommer att få det tufft mot Tyskland och att man mest kommer få försvara sig. Frankrike har bra omställningsspelare och det kommer Tyskland få se upp med. Man har även en framtida Ballon Dór aspirant i Pogba som är redan nu är en av världens bästa mittfältare. Tyskland kommer att ta hem matchen det är vi nästan säkra på och det ger 3,10 pengarna. Frankrike har 2,30 pengarna och anses av spelbolaget som favoriter. Ett slutresultat på 1-3 till Tyskland ger 26,0 pengarna och vi ser det som möjligt och att Thomas Müller gör åtminstone två mål. En välspelad match och Tyskland vinst tror vi på!

 

tyskbild_992

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se