Hem rekar-fotboll Du är här

Fortsätter Juventus segertåg på hemmaplan?

Milan gästar ikväll Juventus på bortaplan, och det kommer knappast bli en lätt uppgift. Hemmalaget har nämligen 30 raka segrar i ryggen på Juventus Stadium, och Milan har dessutom aldrig lyckats vinna där. 

Ska Milan haka på toppstriden?

Det är med en positiv trend som Milan tar sig an ligaettan. På de fyra senaste matcherna har man tagit 10 av totalt 12 poäng. Skadeläget ser också ljust ut, det är enbart spanjoren Suso som eventuellt missar matchen. Däremot säger rapporterna från Italien att han ändå kommer kunna delta i matchen.

För Milans del är detta en oerhört viktig match om man vill ta upp kampen med de stora jättarna i jakten på Champions League.

Juventus har ångat på i ligan fram till senaste matchen då man åkte på en nit borta mot Udinese. Slutresultatet skrevs till 1-1 och det var verkligen ingen höjdarmatch från Juventus sida. I dagens match saknas Chiellini, Cuadrado och Sturaro på grund av skador.

Den så framgångsrika backlinjen har fått sig en törn på sistone, dels med tanke på Bonuccis petning efter schismen med tränare Allegri, och dels med Chiellinis skada nu. Oavsett vilket släpper Juventus in oerhört få mål, enbart 18 insläppta i ligan hittills. Milan å andra sidan har inte ett lika bra facit, men ändå klart godkända 30 insläppta på 27 matcher.

Ett taggat Milan med bra form bör faktiskt kunna ge Juventus en rejäl match. Sen om det räcker till vinst är en annan femma, däremot bör det bli målsnålt i afton. ComeOn har ett antal specialspel till matchen där under 2.5 mål bör vara gångbart.

Kvällens spel

Juventus vs Milan – Under 2.5 mål 2.0@ComeOn