Hem rekar-fotboll Du är här

FC Barcelona – Roma

Dag: tisdag den 24/11 – 2015

Tid: 20.45

Plats: Camp Nou, Barcelona

Barcelona tar emot Roma på Camp Nou i en spännande match. Barcelona som i princip är klara för avancemang och Roma som är i stort behov av poäng för att även dem avancera. Barcelona kommer efter en övertygande vinst i ligaspelet med stort självförtroende till den här matchen. Roma som i sin tur kryssade mot Bologna och det var verkligen inte alls övertygande. I sina senaste Champions League matcher slutade det med en klar vinst för Barcelona mot Bate med 3-0. Roma vann med 3-2 mot Leverkusen och det var väldigt viktigt.

Barcelona som leder La Liga kommer från en grym match mot Real Madrid, som man fullständigt demolerade. Man var det spelförande laget hela matchen och Real Madrid hade ingenting att säga till om. Man kan beskriva Barcelonas form som riktigt stark och Roma borde inte vara några större besvär. Messi som inte ens startade mot Real Madrid borde vara spelklar från start idag istället för inhopp. Även fast Roberto var riktigt bra senast.

Javier Mascherano skadades senaste matchen och är inte med, han åkte på en blödning i låret. Sedan tidigare är även Rafinha och Douglas skadade.

Suarez var riktigt het mot Real Madrid och toppar Barcelonas interna skytteliga i Champions League och kommer säkerligen finnas med i målprotokollet mot Roma. En annan spelare som är het och är kanske världens just nu bästa fotbollsspelare är Neymar och kommer skapa stor oreda för Romas försvar.

Roma som har haft en liten formsvacka i ligan och ligger nu på en fjärdeplats i Serie A. Man måste rycka upp sig ordentligt om man vill kunna utmana Barcelona i den här matchen. Samtidigt får man inte glömma att Roma faktiskt spelade 1-1 mot Barcelona i senaste matchen. Det var även en stark vinst man hade mot Leverkusen och det var väl ändå ett litet formbesked, Leverkusen som spelade jämnt mot Barcelona i en av matcherna.

Det är riktigt stora avbräck Roma har i truppen när exempelvis de två kreativa spelarna Gervinho och Salah är borta. Dessa två spelare har i ligaspel stått för hela elva mål redan. Totti är fortsatt skadad. Daniele de Rossi är osäker till start och ett sent test på honom ska avgöra om han ska spela.

Daniele de Rossi och Pjanic är förövrigt de spelare i Roma som har gjort flest mål för laget i Champions League i år två stycken till antalet. Det kommer bli svårt för Roma att ta hem matchen och om man ens kommer kunna få hål på Barcelona.

Vårt Speltips:

Alla odds från Bet365

Matchen kommer att sluta till Barcelonas favör det är vi helt säkra på. Man kommer att ta hem matchen relativt enkelt och om man är i samma stim som mot Real Madrid kommer det rassla många gånger i Romas mål. Barcelona har 1,28 pengarna och det är inte jättehöga odds, men klart värt att tippa på. Det kommer antagligen göras en hel del mål i matchen och över 2,5 mål är given och det ger 1,36. Ett tips som vi tror kan gå in är även att bara Barcelona gör mål i matchen och det ger 2,10 pengarna. Potentiella målskyttar är framförallt Suarez och Neymar som är heta. Det kommer bli en kross med 4-0 som ger 13,0 pengarna, Barcelona är nog lite revanschsugna efter senaste matchen som slutade oavgjort.

romas

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se