Hem rekar-fotboll europa-league Du är här

Europa League: Tar Östersund förstaplatsen?

På torsdag avgörs Europa league-gruppspelet och redan nu kan vi se framemot ett svensklag i slutspelet, nämligen Östersund FK. Frågan är vilke slutplacering i gruppen laget har när torsdagens omgång är färdigspelad. Man möter ett avsågat Hertha Berlin och frågan är om man lyckas slå tyskarna och gå vidare som gruppetta. Avspark 21:05 på Olympiastadion.

Östersund FK har haft en imponerande säsong ute i Europa och trots tuffa kvalmatcher mot Galatasaray och PAOK så lyckades man ta sig vidare in i gruppspelet. Väl där har Graham Potter gjort succé med sitt Östersund FK och laget parkerar för närvarande i toppen av grupp J. Gruppen i sig var på förhand svår och därför är det en imponerande resa man lyckats göra. Det kommer bli svårt för Östersund att ha kvar sina guldklimpar till nästa säsong i alla fall.

Hertha Berlin utslagna

Men om vi blickar mot torsdagens match så har Hertha Berlin i praktiken ingenting att spela för. Resultaten har  gått emot laget och när man för tillfället är i en pågående säsong så känns det rimligt att man vilar de viktigaste spelarna. Hertha Berlin har dessutom haft en tuff säsongsinledning i ligan och behöver fokusera på seriematcherna i första hand för att lyckas göra ännu en kommande säsong i Europa.

Östersund har däremot väldigt mycket att spela för och en förstaplacering i gruppen hade gjort att man fått möta någon av tvåorna i de andra grupperna. Därför hittar vi höga 3,30 gånger pengarna hos Leovegas, vilket får anses som högt i förhållande till vad som står på spel.

Vill du spela på Hertha Berlin – Östersunds FK, eller någon av de andra Europa League-matcherna så har Leovegas ett grymt utbud av spel i alla dess former. Som ny spelare får du en välkomstbonus på 100% upp till 1000 Kronor. Dessutom får du ett freebet på 200 kronor i mobilen.

Hämta bonus här!