Hem rekar-fotboll europa-league Du är här

Europa League – Måstematch ikväll för FC Köpenhamn!

Ikväll är det dags för en riktig nagelbitare i Europa League grupp F när FC Sheriff Tiraspol gästar FC Köpenhamn och Parken. För danskarna är det bara seger som räknas för att man ska få fortsätta äventyret ute i Europa. För det rumänska laget så räcker oavgjort för att man ska kunna avancera vidare till sextondelsfinal. Avspark 19:00 på Parken.

När danskarna under försäsongen slogs om en plats i Champions League så såg det riktigt bra ut till en början. Dock åkte man ut i den tredje och sista playoffmatchen mot Celtic FC, vilket innebar att man fick spela i Europa League istället.

Väl där har det gått trögare än förväntat och i skrivande stund så ligger man på en tredjeplacering i gruppen, vilket gör att man inte är kvalificerade för vidareavancemang. Därför måste man vinna kvällens match mot tabellettan FC Sheriff Tiraspol, annars slutar Europa League-äventyret redan ikväll.

Formstarkt bortalag

Kvällens bortalag har gått som tåget i såväl Europa och i den rumänska ligan. Man toppar bägge ligorna för tillfället och har endast förlorat en match sedan man i början av augusti åkte ut i Champions Leaguekvalet mot Qarabag.  Tiraspol har visat sig ha en förmåga att stänga matcher å rikta in sig på 0-0 och lyckas man med den bedriften ikväll så kan man se fram emot lottningen till sextondelsfinalerna som äger rum veckan därpå.

Vill du spela på matchen mellan FC Köpenhamn – FC Sheriff Tiraspol, eller någon av de andra matcherna  i Europa League så har Mr Green ett grymt utbud på såväl Casino som betting i alla dess former. Man har dessutom odds som står sig högt marknadsmässigt. Just nu får alla nya kunder en insättningsbonus på 100% upp till 5000 kronor.

 

Hämta bonus här!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se