Hem rekar-fotboll europa-conference-league Du är här

Hammarby Basel Speltips och Odds Kval-Europa Conference League

Hammarby såg länge ut att få med sig ett riktigt bra resultat från bortamatchen mot Basel. Det stod länge 1–1 i matchen och Hammarby var faktiskt de laget som skapade farligaste målchanserna. Men så kom de ödestigna slutminuterna av matchen där ett drömmål och en straff tilldelad Basel gjorde att matchen gick från lika till seger med 3–1 för Basel i matchens slutskede. Så nu väntar en rejäl uppförsbacke för Hammarby i returmötet på tele2 arena för att man ska kunna vända på detta och ta sig till gruppspelet i Europa Conference League. Men hoppet är inte över och Hammarby har visat tidigare i Europa att man är riktigt starka på hemmaplan.

FulltidOdds (Unibet)
Hammarby IF vinner matchen3.30
Oavgjort i Matchen3.60
Basel vinner matchen2.10

Spela på matchen hos Unibet

Välkomstbonus: Sätt in 100 kr och få 100 kr att spela för!

Hammarby ett steg ifrån att spela europeiskt gruppspel för första gången

Hammarby gör sin bästa säsong någonsin när det kommer till europakval och man är nu ”enbart” en playoff seger mot Basel för att kvalificera sig för ett gruppspel i Europa för första gången. Hammarby har redan nu spelat in ett par miljoner till klubbens kassa men skulle man ta sig till gruppspelet så väntar ytterligare 30 miljoner kronor som klubben är garanterade. Ett välbehövligt tillskott i klubbkassan med tanke på att Malmö FF redan är garanterade minst 100 miljoner kronor från deras europaspel. I ett eventuellt gruppspel kan Hammarby få ställas mot storklubbar som Tottenham, Roma och Anderlecht som inte bara kan ge fantastiska matcher på planen utan ännu mer klirr i kassan för Hammarby.

Matchinfo

Hemmalag: Hammarby IF
Bortalag: Basel
Datum: torsdag, 26 augusti
Matchstart: 19:00
Arena: Tele 2 Arena, Stockholm

Vilka är favoriter att vinna matchen?

Oddsen talar inte för Hammarbys fördel utan det är bortalaget Basel som anses vara favoriter i den här matchen. Men jag tycker att Hammarby helt klart har ett riktigt slagläge i den här matchen och med tanke på vad man visat tidigare i europakvalet samt vad man visade i stora delar på bortaplan så ska man inte alls räkna bort Hammarby ur detta. Hammarby kommer sätta full fart från matchminut ett och på konstgräset så kan man nog ställa till det en del för Basel som inte kan komma till tele2 och vara allt för bekväma om man vill ta sig vidare från detta dubbelmöte.

Spelbolag
Bonus
Överblick
Betyg
Få 100 kr bonus
 • Omsättningskrav: x 1
 • Snygg hemsida
 • Snabb registrering
18+ | Regler & Villkor gäller | Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Endast 1x omsättningskrav. Giltig 60 dagar | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se |
100 kr gratisspel
 • 100 kr gratisspel
 • Inget omsättningskrav
 • Minsta odds 1.40
18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
100% upp till 100 SEK
 • 100% upp till 100 SEK
 • Stort utbud av sportbetting
 • Mängder av livebetting
Gäller endast nya spelare: Bonussumman är 100% av max 100 kr. Måste bekräftas i Pop Up-rutan efter insättning. Insättning samt bonus måste omsättas 3x inom loppet av 60 dagar. 1.80 minimum odds på singelspel eller 1.40 i odds på kombinationsspel. Maximal insats är den initiala bonusen. Vissa spel samt vissa betalningsmetoder är exkluderade. Villkor gäller; 18+
100 kr bonus
 • 100 kr
 • Omsättningskrav: x 8
 • Minsta odds 1.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Spela på matchen Hammarby mot Basel

Hammarby går vidare: Odds 9.00 hos Unibet

Det är ett långskott men inte alls något omöjligt att Hammarby skulle lyckas ta vidare från det här mötet. Man hade en hel del oflyt i slutet av matchen på bortaplan och sitter nu i en situation där man är piskade att vinna med minst två mål för att få till en förlängning. Men får Hammarby i gång spelet från början och ett tidigt ledningsmål så kommer nog bortalaget Basel att börja darra en hel del och då kan vad som helst hända på tele 2 arena.

Över 2.5 mål i matchen: Odds 1.62 hos Unibet

Hammarby måste ösa framåt och göra så mycket mål som det bara går. Det räcker inte med att de vinner matchen med ett mål utan två mål krävs för att det ska bli förlängning. Hammarbys svaghet ligger dock i försvarsspelet och man släpper till alldeles för enkla mål bakåt. Så detta kan helt klart bli en match där svängdörrar står öppna åt båda hållen och målen kommer rasa in. För Hammarbys del så handlar det om att man gör två mål eller fler än Basel för att europaäventyret inte ska vara över för den här gången.

Hammarby över 1.5 mål i matchen: Odds 2.43 hos Unibet

Hammarby har ingenting att förlora och måste ösa allt framåt. Man har även offensiv skicklighet i laget och man har visat i tidigare europakval matcher att målen brukar trilla in på hemmaplan. Konstgräset är även till Hammarbys fördel vilket gör att jag tror det kan rassla till rejält för Hammarby i den här matchen.

Basels trupp

Målvakter
Felix Gebhardt
Heinz Lindner
Djordje Nikolic
Tim Spycher
Backar
Goncalo Cardoso
Eray Comert
Nasser Djiga
Leonardo Gubinelli
Sergio Lopez
Andy Pelmard
Mittfältare
Liam Chipperfield
Adrian Durrer
Fabian Frei
Pajtim Kasami
Michael Lang
Damian Matias Palacios
Raoul Petretta
Jordi Quintilla
Mihailo Stevanovic
Valentin Stocker
Lirik Vishi
Taulant Xhaka
Anfallare
Arthur
Carmine Chiappetta
Sebastiano Esposito
Andrin Hunziker
Darian Males
Liam Millar
Afimico Pululu
Kaly Mamadou Sene
Tician Tushi
Edon Zhegrova

Hammarbys trupp

Målvakter
David Ousted
Davor Blazevic
Oliver Dovin
Backar
Aziz Mohammed Ouattara
Bjørn Paulsen
Joe Mendes
Jon Guoni Fjóluson
Mads Fenger
Mohanad Jeahze
Richard Magyar
Simon Sandberg
Mittfältare
Abbe Khalili
Akinkunmi Amoo
Darijan Bojanic
Jeppe Andersen
Mayckel lahdo
Vladimir Rodic
Williot Swedberg
Anfallare
Aljosa Matko
Astrit Selmani
David Accam
Filston Mawana
Gustav Ludwigson
Loue Bayare Junior
Paulinho de Oliveira

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se