Hem rekar-fotboll europa-conference-league Du är här

Elfsborg Feyenoord Speltips och Odds Kval-Europa Conference League

Elfsborg fick sig en rejäl överkörning i första matchen mot Feyenoord på bortaplan. Matchen slutade i storförlust när siffrorna till sist visade 5–0 till Feyenoord. Det är med andra ord ett läge där ett större mirakel ska till om Elfsborg ska kunna vända på detta och ta sig vidare till gruppspelet. Ett scenario som inte kommer hända utan Elfsborg får försöka avsluta med flaggan i topp i returmötet på Borås Arena och försöka putsa till siffrorna.

FulltidOdds (Unibet)
IF Elfsborg vinner matchen4.25
Oavgjort i Matchen3.75
Feyenoord vinner matchen1.80

Spela på matchen hos Unibet

Välkomstbonus: Sätt in 100 kr och få 100 kr att spela för!

Omöjlig uppgift för Elfsborg att vända detta underläge

Redan inför detta dubbelmöte så stod det klart att det skulle bli en tuff uppgift för Elfsborg att besegra den nederländska storklubben Feyenoord. Men efter den första matchen som spelades i Rotterdam så står det nu klart att Elfsborg i princip har en helt omöjlig uppgift att vända på detta. Elfsborg förlorade den första matchen med 5–0 och ska Elfsborg vända på detta och ta sig vidare så krävs ett större mirakel.

Matchinfo

Hemmalag: IF Elfsborg
Bortalag: Feyenoord
Datum: torsdag, 26 augusti
Matchstart: 19:00
Arena: Borås Arena, Borås

Vilka är favoriter att vinna matchen?

Ser man enbart till den första matchen som spelades mellan lagen så är det inget snack om att Feyenoord är favoriter att vinna även den här matchen. Men förutsättningarna kommer nog vara relativt annorlunda mot matchen i Rotterdam. Feyenoord vet att man i princip är helt klara och kommer därav inte ställa ut sitt bästa lag på banan. Man kommer lufta en hel del spelare i denna match i och med det tajta spelschemat som lagen har nu. Elfsborg å andra sidan har inget att förlora och kan bara gå ut och försöka putsa till siffrorna från debaclet i bortamatchen. Man är även starka hemma på Borås Arena och att vi ska få se en överkörning likt den i Rotterdam ser jag som osannolikt. Men Feyenoord är fortfarande favoriter att vinna matchen helt klart.

Spelbolag
Bonus
Överblick
Betyg
Få 100 kr bonus
 • Omsättningskrav: x 1
 • Snygg hemsida
 • Snabb registrering
18+ | Regler & Villkor gäller | Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Endast 1x omsättningskrav. Giltig 60 dagar | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se |
100 kr gratisspel
 • 100 kr gratisspel
 • Inget omsättningskrav
 • Minsta odds 1.40
18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
100% upp till 100 SEK
 • 100% upp till 100 SEK
 • Stort utbud av sportbetting
 • Mängder av livebetting
Gäller endast nya spelare: Bonussumman är 100% av max 100 kr. Måste bekräftas i Pop Up-rutan efter insättning. Insättning samt bonus måste omsättas 3x inom loppet av 60 dagar. 1.80 minimum odds på singelspel eller 1.40 i odds på kombinationsspel. Maximal insats är den initiala bonusen. Vissa spel samt vissa betalningsmetoder är exkluderade. Villkor gäller; 18+
100 kr bonus
 • 100 kr
 • Omsättningskrav: x 8
 • Minsta odds 1.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Spela på matchen Feyenoord – Elfsborg

Båda lagen gör mål i matchen: Odds 1.60 hos Unibet

Feyenoord är ett lag som gillar att gå framåt de såg vi inte minst i den första matchen. Man öser på och har flera spelare på offensiva positioner som har det där lilla extra för att kunna göra mål på egen hand. Nu kommer man till den här matchen utan någon press alls och har en stor ledning att försvara. De kommer nog öppna upp för att Elfsborg kommer få betydligt mer chanser och att båda lagen ska göra mål i den här matchen är ingen högoddsare speciellt om Feyenoord roterar i sin trupp och släpper in spelare som inte har matchtempo i startelvan.

Över 2.5 mål i matchen: Odds 1.67 hos Unibet

Målen rasslade in i den första matchen och inte mycket talar för att det ska bli så mycket mindre mål i den här matchen. Dock tror jag mer på att det är båda lagen som kommer att bidra till att det blir mycket mål i den här matchen. Feyenoord för att man är ett bättre lag än Elfsborg och Elfsborg för att man kan spela på ett helt annat sätt i den här matchen jämfört med matchen i Rotterdam. Då matchserien i princip är avgjord så kommer det mer bli träningsmatchs karaktär av den här matchen vilket öppnar upp för mycket målchanser och en hel del mål.

Över 1.5 mål i första halvlek: Odds 2.48 hos Unibet

Jag tror det kommer trilla in mål snabbt i den här matchen och det kan helt klart rinna i väg vad gäller antal mål i den här matchen. Feyenoord kommer till den här matchen med vetskapen att man är i princip klara för gruppspelet och en superkollaps är det enda som kan stoppa dem från detta. Elfsborg är också medvetna om situationen men kommer såklart försöka åtminstone i den första halvleken. Så med ett Elfsborg som spelar offensivt mot ett Feyenoord som är spelskickligare kan det öppna upp sig rejält direkt från start vilket öppnar för att målen kan börja ramla in relativist tidigt åt båda hållen.

Feyenoords trupp

Målvakter
Justin Bijlow
Thijs Jansen
Ofir Marciano
Devin Remie
Tein Troost
Backar
Lutsharel Geertruida
Denzel Hall
Ridgerciano Haps
Ramon Hendriks
Marcus Pedersen
Tyrell Malacia
Marcos Senesi
Sondre Skogen
Gernot Trauner
Sem Valk
Mittfältare
Liam Chipperfield
Adrian Durrer
Fabian Frei
Pajtim Kasami
Michael Lang
Damian Matias Palacios
Raoul Petretta
Jordi Quintilla
Mihailo Stevanovic
Valentin Stocker
Lirik Vishi
Taulant Xhaka
Anfallare
Arthur
Carmine Chiappetta
Sebastiano Esposito
Andrin Hunziker
Darian Males
Liam Millar
Afimico Pululu
Kaly Mamadou Sene
Tician Tushi
Edon Zhegrova

IF Elfsborgs trupp

Målvakter
David Ousted
Davor Blazevic
Oliver Dovin
Backar
Aziz Mohammed Ouattara
Bjørn Paulsen
Joe Mendes
Jon Guoni Fjóluson
Mads Fenger
Mohanad Jeahze
Richard Magyar
Simon Sandberg
Mittfältare
Abbe Khalili
Akinkunmi Amoo
Darijan Bojanic
Jeppe Andersen
Mayckel lahdo
Vladimir Rodic
Williot Swedberg
Anfallare
Aljosa Matko
Astrit Selmani
David Accam
Filston Mawana
Gustav Ludwigson
Loue Bayare Junior
Paulinho de Oliveira

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se