Hem rekar-fotboll em-kval Du är här

Odds och speltips Sverige – Rumänien – EM kval 23 Mars 2019 Kl 18:00

Em kval Sverige - Rumänien Källa: Ticket.friendsarena.se

Efter ett landslagsår som saknar motstycke under 2018 är det nu åter dags för Janne Anderssons mannar att dra på dig sig den blågula tröjan när det vankas EM-kval. Sverige tog sig till kvartsfinal i VM och vann sin Nations League-grupp men det är historia när Sverige nu ska försöka hamna bland de två bästa nationerna i kval-gruppen för att ta sig till EM som för första gången någonsin går i flera länder samtidigt. Först ut är Rumänien som kommer på besök till Friends Arena den 23:e Mars Kl.18.00.
För den som vill betta på Sverige – Rumänien finns det mängder med intressanta marknader. Barabetting.com egna spelexpert kommer ge dig speltips och grymma odds på första EM- kval matchen mellan Sverige -Rumänien, häng med!

Speltips med bästa odds Sverige – Rumänien – EM kval 2019

  • Sverige har bara förlorat en match hemma på Friends Arena och det var chockförlusten mot Turkiet i Nations League. Rak 1:a spelas till oddset 1,75 hos Unibet.
  • Endast två av Sveriges 10 senaste matcher har slutat i över 2,5 mål. Kollar vi motståndaren Rumänien har laget 3 av 10 matcher som resulterat i över 2,5 mål. Därför spelas under 2,5 mål till oddset 1,52 hos ComeOn.
  • Sverige kommer hålla tätt och även om det råder mittbackskris i blågult är det laget och organisationen som kommer att göra det. Jag tror att Sverige vinner i kombination med ett ’Nej’ på om båda lagen kommer göra mål. Det spelet finns till oddset 2,37 hos Bet365.
  • Rumänien är i bra form och har 10 raka matcher utan förlust i såväl tävlings- som träningsmatcher. Hur som helst är det inget av motståndet som sticker ut avsevärt. Rumänerna har dock en relativt bra defensiv så att Sverige skulle lyckas vinna med mycket känns osannolikt. 1-0 är inte alls omöjligt att det slutar till Sverige och det kan du betta på till oddset 5,75 hos Rizk.
  • Att Sverige skulle lyckas göra många mål känns inte särskilt trovärdigt när hoppet står till Marcus Berg, men att det blir ett mål framåt känns rimligt. Därför spelas Sverige Under 1,5 mål till oddset 1,6 hos Snabbare.

Mittbackskris i blågult

Inför matchen har mycket handlat om att Sverige saknar mittbackar. Det som varit den starkaste lagdelen saknar nu tre alternativ. Victor Nilsson Lindelöfs fru Maja går i väntans tider och Lindelöf har valt att lämna återbud till de två landskamperna. Ett stort avbräck för Sverige eftersom VNL är lagets största stjärna och har en lysande säsong i Manchester United bakom sig. Dessutom är ”Granens” ljumskar inte helt hundra och lagkapteten har inte tränat med HIF senaste tiden. Lägg till att den naturliga ersättaren Pontus Jansson, till vardags i Leeds, missar flera veckor på grund av knäskada och det ser tomt ut på mittbacksfronten. Filip Helander gjorde det bra senast och får speltid i Bologna men frågan är vem som bildar lås med den förre MFF-spelaren?

Oddsen talar för Sverige

Rumänien ska inte underskattas men om det är någonting Janne Anderssons gäng lärt oss är det att de alltid gör jobbet, oavsett motståndare. Därför känns det naturligt att dela med sig av speltips Sverige-Rumänien där Sverige står som segrare. Oddsen talar för att blågult vinner och när det kommer till Friends Arena är det inte många som kan slå Sverige som sänkt nationer som Frankrike och Italien i Solna under Janne.
Alexander isak start EM kval Källa:SVT nyheter

Sverige – Rumänien – hur har historiska möten slutat?

Sverige- Rumänien har mött varandra fyra gånger sedan 1982. Av de matcherna har Sverige bara lyckas vinna en gång, och det var efter straffläggning i den klassiska VM-kvartsfinalen 1994. Dock krävdes det straffar för att vinna medan Rumänien vunnit de övriga tre mötena utan att släppa in mål.

Matchstart Sverige – Rumänien och live streaming

Vilken tid spelar Sverige – Rumänien? Avspark på Friends Arena sker klockan 18:00. För dig som inte är på plats på arenan kan se matchen på  CMore alternatvi CMore Play. Det kan även hända att vissa spelbolag visar matchen via  deras live stream. Som om det inte vore nog så kan man  spela live på Sverige-Rumänien på många svenska spelbolag för att göra matchen extra spännade. Lycka till!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se