Hem rekar-fotboll Du är här

Dinamo Zagreb – Arsenal speltips

Dag: Onsdag, 16 september

Tid: 20:45

Plats: Maksimir Stadion, Kroatien

Nu är det dags de lag som har dominerat de senaste tio åren i kroatisk fotboll Dinamo Zagreb, att ta emot fjolårets Premier League trea Arsenal. Dinamo har inlett säsongen bra och leder ligan med två poäng efter 9 omgångar. Arsenal åkte på en käftsmäll i premiären. Förlorade med 2-0 hemma mot West Ham. Har hämtat sig och ligger nu på en delad tredje plats i tabellen efter 5 omgångar.

Dinamo har kvalificerat sig Champions League 3 gånger under de senaste fem åren. Men väl i gruppspelet har det varit respass direkt. De har inga skador för tillfället så laget de ställer på planen kommer vara det starkaste de har. Den lovande bosniska anfallaren Armin Hodzic som är född 1994, har inlett säsongen mycket starkt med 5 mål på 6 matcher.

Det här året blir det 18 året på raken för Arsenal i Champions League men de har inte blivit någon seger. Närmst var det 2005 då det blev en final förlust mot Barcelona. På skadelistan Jack Wilschere, Tomas Rosicky, Danny Welbeck som är långtidsskadade. Ett frågetecken för matchen är Per Mertesacker som har missat de tre senaste matcherna på grund av sjukdom. Arsenals värvning av Petr Cech från lokalkonkurrenterna Chelsea. Har efter en knackig inledning spelat upp sig och gett Arsenal en stabil målvakt, som det under många år har saknat.

I grupp F hittar vi även de tyska mästarna Bayern München och det grekiska laget Olympiakos. I Olympiakos spelare den Svenska landslagsmannen Jimmy Durmaz. Men dock så har han inte blivit anmäld i Champions League truppen. Så tyvärr blir det inget spel för han.

Dinamo Zagreb – Arsenal Speltips

Odds från Bet 365

En Arsenal seger som ger 1.50 ggr pengarna känns given. Arsenal har en bra form och möter ett sämre lag på pappret. Dinamo ett topplag som inte är vana med de kvalitén på anfallet som Arsenal har. Dinamos förväntade spelplan är att backa hem och sen gå på kontring. Men jag tror att de inte kommer Så ett bra spel för det är segrare i båda halvlekarna. (X/2)ger oddset 4.00 en liten chansning men fult möjligt. Armin Hodzic har visat att han är i en bra form med 5 mål på 6 matcher. Oddset på att han gör mål är 4.33 så de kan vara en chansning men värt att satsa på.

hämta

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se