Hem rekar-fotboll dam-fotbolls-vm Du är här

Speltips med odds Sverige – Thailand VM Frankrike 2019

Det är dags för våra svenska hjältinnor att spela sin andra match detta VM. Även om Sverige inte överraskade särskilt mycket mot Chile så är de fortfarande storfavoriter efter Thailands insats mot USA, då amerikanskorna vann med den största marginalen någonsin registrerad i VM-sammanhang. Frågan är mer vilka som kliver fram och visar framfötterna i vårt svenska landslag, då det var ont om detta i öppningsmatchen. Kan Sverige se USA:s bedrift som en morot eller kan det vara en bra match för Gerhardsson att prova lite nya spelare i? Vi kommer få svar på Söndag den 16/6 kl 15.00, var med och heja fram Svenska damlandslaget i fotbolls vm du med!

Bettingtips med högst odds Sverige – Thailand

Oddsanalys Sverige – Thailand

Sverige dominerade sin första match mot Chile där de bland annat hade 69% i bollinnehav, vann skotten med 24-5 och hörnorna med 11-0. Nu är det dags att sätta dit lite fler lägen och den här gången har man inte en målvakt i Endler på andra sidan. Det var länge att bollen inte ville in eller att den sista touchen blev fel och Sverige måste sätta den där sista passningen för att ta sig långt i turneringen. Det kändes nästan som att regnavbrottet var positivt för svenskorna, för att prata igenom saker och ting inför de sista 20 minuterna. Det var trots allt imponerande att se hur de inte stressade upp sig trots att matchen inte gick som de tänkt. Nästan lika imponerande som dränerings-systemet på arenan. Spelarna har efter matchen sagt att de ”dansade och åt” under regn-pausen, ett vinnande koncept.

Madelen Janogy Svensk damfotbolls nya stjärna

Madelen Janogy kom in mot slutet av matchen och hon blev en fantastisk injektion för laget. Först låg hon bakom 1-0-målet med en magnifik nedtagning. Ett par hopslag senare hade bollen letat sig fram till Kosovare Asllani som tryckte upp bollen i första krysset. Hon var sedan respektlös då hon tog sig an två-tre spelare och trycker dit den på en av världens bästa målvakter. Det kommer bli tufft för Piteå att behålla sin guldklimp och det tisslas och tasslas redan om klubbar i Europa.  Janogy ser stekhet ut och vi spelar henne som målskytt hos Betsson till 1,33.

Thailand fick en hård start i dam VM 2019

Vad hände med Thailand då? USA inledde ok och ledde efter första halvlek med 3-0. I andra halvlek fallerade Thailand och matchen slutade 13-0, den största förlust någonsin i ett VM. Amerikanskorna vann skotten med 40-2(!), hade 73% bollinnehav och 10-0 i hörnor. Alex Morgan visade vart skåpet ska stå genom att göra fem mål och tre assist. Även om Sverige kanske inte vinner med samma siffror ska det bara bli en överkörning från svenskornas sida. Därför spelar vi över 6,5 mål på Mr Green till oddset 1,88. Thailand ser inte riktigt ut att höra hemma i ett VM-slutspel och vi fyller på med att båda lagen inte gör mål i mötet med Sverige. Spelas till 1,20 på bet365.

Sverige hoppas det ska släppa för Stina Blackstenius mot Thailand

Svenskorna är självsäkra inför matchen mot Thailand och ser tillfället att få fart på målskyttet. Om de sätter ett högt bolltempo, är modiga och vågar utmana från början så kan det bli en väldigt trevlig afton. Men målen kommer inte av sig själv. Sverige måste bygga upp spelet bättre och sätta upp varandra på rätt sätt för att få till avsluten. Stina Blackstenius brände sina lägen i premiären och var besviken. Hon vet att man inte får så många lägen i ett mästerskap och är en riktig vinnarskalle. Därför tror vi att Stina visar vägen genom att göra det första målet mot Thailand och spelar detta till 3,80 hos Betsson

Det är hård konkurrens i det svenska laget och Gerhardsson har fortfarande mer kvalité att slänga in från bänken. Det ska bli intressant att se vilka som får speltid mot ett svagt motstånd som Thailand för att laget sedan ska vara så slagkraftiga som möjligt mot storfavoriten USA. Förbundskaptenen Peter Gerhardsson har nu fram till söndag på sig att avgöra om han ska göra förändringar i sin startelva och i så fall vilka.

Nu är det dags för Sverige att få igång målskyttet, ta sig vidare från gruppen och spela ihop laget inför det som komma skall!

[casino typ=top3 style=hannes ids=83,15,]