Hem rekar-fotboll dam-fotbolls-vm Du är här

Speltips med odds VM-åttondel – Sverige mot Kanada 24/6

Så var det dags för Sverige att gå in i VM-slutspelet. På andra sidan väntar världsfemman Kanada, ett lag som likt Sverige besegrat två lite sämre motståndare för att sedan få stryk av favoriten i sin grupp. De är två mycket lika lag som möts med fokus på försvarsspel och som inte räds att gå av planen med en 1-0 seger utan att uppvisa någon bländande fotboll. Ska Sverige kunna luckra upp Kanada och taktiskt manövrera ut nordamerikanskorna eller är de för sugna efter sin halvsnöpliga förlust mot Nederländerna?

Bettingtips med högst odds Sverige – Kanada

·         Det kommer att bli en tuff match och vi spelar över 2,5 kort hos Unibet till oddset 1,89.

·         Straffsparkar är det som verkar mest troligt i det här tajta mötet. Vi spelar på att matchen avgörs genom straffsparksläggning till 5 gånger pengarna på bet365.

·         Det kommer vara långt ifrån en målkavalkad och vi spelar under 2,5 mål på Leo Vegas till oddset 1,41.

·         Slutresultatet landar på 1-1 vilket vi spelar på Betsson till 4,60.

Analys av bettingtipsen inför Sverige – Kanada

Det står en kvartsfinalplats i VM mot Tyskland i Rennes lördagen 29 juni på spel. Kanada är ett lag som förlorar väldigt sällan och har en av världens mesta VM-målskyttar i Christine Sinclair. Dock har Sverige aldrig förlorat mot Kanada i tävlingssammanhang. Dock förlorade Sverige senast lagen möttes i Algarve cup efter 0-0 och 6-5 på straffar.

Vi har redan sett andra matcher som gått till förlängning då det varit jämna lag som ställts mot varandra i VM-slutspelet och kvällens match lär inte vara något undantag. Därför spelar vi på att matchen avgörs via straffsparkar till 5,00 på bet365. Vi fyller även på med spel på under 2,5 mål på William Hill.

 Kan Sverige stå emot Kandas anfallsvapen Sinclair?

Kanada har bättre ranking än Sverige, är nöjda med att ha undsluppit USA samt har ett anfallsvapen i Sinclair. Sverige har blandat och gett en hel del men i slutändan gjort vad som förväntats av laget. Vinster mot Thailand och Chile var ett måste medan man aldrig kan räkna med att vinna mot USA. För Kanadas del har de städat av Kamerun och Nya zeeland vilket följdes upp av en förlust mot europamästarinnorna Nederländerna. Medan Kanada verkar beroende av att Sinclair fungerar har Sverige spritt ut sitt målskytte, samtidigt har ingen steppat fram som en naturlig match-avgörare. Vi tror att resultatet vid full tid stannar vid 1-1 och matchen går till förlängning. Spelas till 4,60 på Betsson. Endast i 1 av de 6 senaste matcherna har det blivit mer än 2 mål. Att det kommer bli tight och målsnålt är givet. Lägg här även till att Sverige inte hållit nollan i en VM-match på 28 år.

Det finns en del spelare som bör se upp för varningar men det kommer att smälla i åttondelsfinalen. I regel blir det fler kort under slutspelsmatcherna och vi spelar över 2,5 kort på Unibet. I de övriga slutspelmatcherna har det blivit mellan 2-5 kort i varje.

Det blir intressant att se Sveriges bästa lag mot ett bra motstånd, för vi är nog inte så många som förstod laguttagningen mot USA. En annan detalj innan matchen är om Asllani kan spela eller kommer att hämmas av sin skada. Detsamma gäller Sinclair i Kanada. Parc des Princes är skådeplatsen för Sveriges åttondel och märkligt nog känns detta på sätt och vis som den första blågula matchen i detta mästerskap som verkligen betyder något på riktigt. Känslan är att det blir en lång kväll som kan sluta hur som helst. Förhoppningsvis har Sverige en extra växel att lägga in. 

[casino typ=top3 style=hannes ids=83,15]

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se