Hem rekar-fotboll dam-fotbolls-vm Du är här

Speltips med höga odds | Bronsmatch | Sverige – England Dam VM

Tyvärr blev det en sorti av värsta slag för Sverige mot Holland. Efter att ha dominerat matchen i 70 minuter så började nederländskorna äta sig in i matchen och Sverige borde ha förvaltat sina chanser bättre. England hade det inte mycket bättre. Efter att ha fått sitt 2-2 bortdömt när laget verkligen var på gång och sedan missa en straff i slutminuterna gör inte brittiskornas humör bättre. Det är trots allt två bra lag som ska spela om en bronsmedalj. Bronsmatcher är historiskt inte lika tillknäppta som resterande slutspelsmatcher och man kan förvänta sig fler mål och mer show.

Bettingtips med högst odds England – Sverige

Analys av bettingtipsen inför England – Sverige

England spelade 90 minuter på tisdagen. Sverige spelade 120 minuter på onsdagen. Bronsmatchen spelas redan på lördag och det blir spännande att se vad så pass mycket mer vila kan göra. Vi såg även hur trötta de svenska spelarna blev ju längre matchen mot Nederländerna led. England med lite piggare ben och med lite hetare form i avslutslägena går segrande ur den här bataljen. Den engelska vinsten spelas till 1,52 på Betsson.

England har även Elle White. En spelare som sett stekhet ut hela turneringen och fick ett snyggt mål bortdömt precis efter VAR-besut mot USA. Hon ligger delad etta med Alex Morgan i skytteligan med sex mål och har en fin morot mot Sverige att göra mål igen. Vi kan ju förvänta oss att de andra låter henne ta en eventuell straffspark med, särskilt efter debaclet i semifinalen. Det är endast Megan Rapinoe på fem mål som också realistiskt kan utmana om titeln som skyttedrottning. Ellen White som målskytt spelas till 2,12 på Unibet.

Sverige då? Efter att ha överträffat sig själv lite(?) mot Kanada och Tyskland höll man faktiskt Nederländerna i brygga stora delar av semifinalen. Sverige tillätt holländskorna mer boll men skapade själv chanserna och vann hörnorna med 12-4. Det känns som att Sverige saknar en striker och det är väldigt svårt att ta en medalj utan en sådan. Spelet på att Sverige vinner hörnorna spelas till 3,50 på Unibet.

Ingen brukar vara supertaggad på att spela bronsmatch och det är ofta öppna och trevliga tillställningar med mycket mål och få kort. Vi tror att båda lag kommer att peta in en balja under matchen och det spelar vi till oddset 1,80 på bet365. Sverige har ett mästerskapssilver från 2003 och brons från 1991 och 2011. England har ett brons från 2015 och vi får se vilket lag som fyller på troféskåpet när matchen är slut. Två lag som lyckats knipa bronspengen i de två senaste VM-slutspelen.

Det blir intressant att se hur Sverige laddar om batterierna till en sista match mot ett av världens bästa motståndare. Sverige är rankat nia i världen och England tre. Tyvärr drar England det längsta strået och Sverige får åka hem besvikna. I vilket fall som helst har Sverige presterat över de flestas förväntningar. Hela turneringen har varit ett uppsving för damfotboll med bra spel och mycket publik. Vi ser redan fram emot nästa mästerskap!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se