Hem rekar-fotboll Du är här

Crystal Palace – West Ham

Dag: lördag den 17/10

Tid: 16.00

Plats: Selhurst Park, London

Ett derby mellan två av de stora överraskningslagen hittills i årets upplaga av Premier League. Fjärdeplacerade Crystal Palace som har fått till det riktigt bra i år tar emot sjätteplacerade West Ham som också har levererat bra i år och det är framförallt målskyttet som har gjort West Ham framgångsrika. Det kommer bli en bra stämning på Selhurst Park när lagen spelar och även denna match kommer bli väldigt rafflande. West Ham måste börja ta trepoängare nu igen om man vill hänga med tabelltoppen för nu i slutet har man varit svaga och har kryssat två matcher i rad däribland mot nästjumbon Sunderland. Hemmalagets två senaste matcher har gått betydligt bättre där man hållit nollan i två matcher samt vunnit.

Crystal Palace som har utvecklats enormt i år, tidigare säsonger har man legat i bottenträsket och man har svårt att ens komma upp på den övrehalvan. Det är roligt när en sådan här uppstickare kommer upp och vi får se hur långt man kommer räcka i årets upplaga av Premier League. Man har ju faktiskt några lysande stjärnor som Yohan Cabaye som även är lagets bäste målskytt på tre mål, Man har Brede Hangeland som har varit med länge och är en rutinerad backklippa, talang så som Zaha som kan blomma ut ännu mer och bli riktigt bra och Wickham har också vart riktigt vass i år. Man har några skador i laget och det är Ward som saknas mest, backen som gjort två mål på fyra matcher och har varit vass så det är ett stort avbräck. Senaste matchen lagen emellan på Selhurst Park slutade 1-3 till West Ham som då tog en väldigt bekväm seger.

West Ham som fått ihop ett bra lag i år. I matchen mot Crystal Palace saknas dock två viktiga spelare, mittbacken Reid som har varit mycket bra och Victor Moses som fortfarande är en talang som väntar på det absoluta genombrottet. Det som West Ham har utvecklat i år är att man är väldigt produktiva och gör massa mål. Man har gjort näst mest i år i Premier League och det är ett starkt bevis på att offensiven är ruggigt bra. De spelare i West Ham som Crystal Palace kommer få problem med är Dimitri Payet som leder interna skytteligan och hr gjort fyra mål hittills. Diafra Sakho och Kouyate har också varit väldigt heta framåt och producerat tre mål var. Om dessa spelare fortsätter att prestera framåt kommer man att finnas med högt upp i slutet av ligan.

Vårt Speltips:

Alla odds från Bet365

Det blir garanterat en jämn match och det är ett derby. I derbyn brukar det smälla och det kommer säkerligen vara få målchanser åt bägge håll. Samtidigt ska man komma ihåg att West Ham exempelvis är ett väldigt målglatt lag och både gör en hel del mål, men kan även släppa in rätt mycket onödiga mål som senast mot Sunderland till exempel. Ett tips som jag tror på är över 2,5 mål och det ger 1,95 pengarna. Crystal Palace är favoriter på spelsajterna och har väldigt låga odds på 1,90, men jag tycker inte att man ska glömma bort West Ham som har 4,0 pengarna och det är väldigt högt. Tror ändå att Crystal Palace kommer vinna den här matchen och Zaha kommer göra ett mål. I West Ham tror jag att Payet kommer att sätta en.

 

 

selhurstpark3

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se