Hem rekar-fotboll copa-america Du är här

Speltips och odds|Copa America Final| Peru – Brasilien

Nu är det dags att åka över halva jorden för det väntar final mellan Brasilien och Peru i Copa America. Årets upplaga har som vanligt bjudit på underhållande fotboll, glädje, tårar, mängder av mål och drömmar som tänts och släckts. När det nu väntar final kommer ett lag kommas ihåg en lång tid framöver medan för det andra laget stannade allting vid en dröm. Brasilien är storfavoriter och har gått till final på ett imponerande vis. Istället för enbart offensiv briljans har Samba-nationen hålla tätt bakåt och inte släppt in ett enda mål i turneringen. Skulle Brasilien hålla nollan i finalen också vore det naturligtvis en bedrift vi kanske aldrig får se igen i det Sydamerikanska mästerskapet. Eller kan Peru fortsätta skrälla som man gjort hittills? Att slå ut dubbla regerande mästaren Chile med 3-0 i semifinalen är givetvis en oerhörd bedrift.

Speltips Brasilien – Peru

Oddsanalys Brasilien – Peru

Att Brasilien spelar final hade nog de flesta förväntat sig. Hade man misslyckats i år också hade det varit tuff. I två raka VM har det blivit fiasko och Copa America har man inte vunnit sedan 2007. Nu kan man inte få ett mycket bättre läge när Peru är motståndaren. Överraskningen har gjort en strålande turnering och är i sin första final någonsin. Visst vann Peru turneringen 1939 men då var det endast gruppspel och inget slutspel.

Skulle Peru lyckas vinna mot Brasilien den 7:e juli vore det minst sagt en sensation. Oddsen 1,33 i en final är relativt låga men så är också Brasilien storfavoriter. Vi tror de håller undan och lyckas vinna matchen och gör detta under ordinarie tid. Därför spelar vi en rak 1:a på att Brasilien vinner finalen av Copa America 2019.

Att man återigen håller nollan räknar vi inte som särskilt troligt. Visst vore det kittlande att vinna ett mästerskap utan att släppa in ett enda mål, framförallt när ingen nation på kontinenten lyckats med detta tidigare. Dock ska det tillagas att Perus offensiv har sett farlig ut i slutspelet. Mot Chile hittade man nätet hela tre gånger och även om det var svårt mot Uruguay i kvartsfinalen tror vi det blir mål mot Brasilien.

Att Brasilien också gör mål tror vi på, annars hade vi inte spelat de som vinnare under ordinarie tid. Med tanke på båda lagens heta offensiver väljer vi att spela att båda lagen gör mål och hittar grymma odds hos Unibet på det spelet.

Det brukar också bli hörntätt när det vankas final. Fasta situationer kan mycket väl fälla avgörandet och istället för att ta risker i sista tredjedelen är det bättre att skicka bollen över linjen. Därför tror vi att det kan bli en hel del hörnor i matchen. Vi spelar därför över 9,5 hörnor och Snabbare har riktigt härliga odds på hörnspel generellt.

Sista matchen i turneringen

Under årets turnering har vi fått se en vacker fotboll och det känns nästan lite sorgligt att det snart är över. Sydamerikanarna är världsmästare på att spela underhållande fotboll vilket vi har fått se under hela mästerskapet. Nu när det är final ska det avgöras mellan två nationer i olika situationer. Skulle Brasilien inte vinna vore det ett jättefiasko medan Peru inte har något att förlora. Faktumet att de spelar final är en bragd i sig och som neutral åskådare hade det varit roligt med en jämn och sevärd match.