Hem rekar-fotboll copa-america Du är här

Speltips och Odds Brasilien – Paraguay Kvartsfinal Copa America

Gruppspelet i årets Copa America är nu över och det är istället dags för kvartsfinaler. Den första av dessa att avgöras är den mellan Brasilien och Paraguay. Brasilien hade en relativt behaglig resa i turneringens grupp A och vann den på 7 poäng. De inledde turneringen med att besegra Bolivia med en komfortabel 3-0 vinst. I matchen därpå fick de dock bara 0-0 mot Venezuela, något de revanscherade sig för i den sista gruppspelsmatchen där Peru krossades med hela 5-0.

Paraguay hade en betydligt tuffare väg till kvartsfinalen och gick efter många om och men vidare som en av turneringens två bästa grupptreor. I sin första match fick Paraguay 2-2 mot Qatar efter att ha tappat en 2-0 ledning. I matchen därpå fick de 1-1 mot Argentina efter att denna gång ha tappat en 1-0 ledning. De avslutade gruppspelet med en 0-1 förlust mot den redan klara gruppvinnaren Colombia. Sammanlagt spelade Paraguay ihop 2 poäng i grupp B vilket alltså räckte för att bli en av de två bästa grupptreorna i turneringen.

Vilket lag vinner matchen?

I stort sett allt talar för att Brasilien kommer att vinna matchen! För det första har Brasilien ett betydligt bättre lag än Paraguay med världsspelare på nästan varje position. Några namn som sticker ut är Liverpools målvakt Allison som av många anses vara världens bästa målvakt, Thiago Silva som spelar för franska PSG och är en av världens bästa mittbackar samt Barcelonas tekniker Philppe Coutinho. Brasilien har under turneringen även visat upp en betydligt starkare form än vad Paraguay har gjort. Dels vann man sin grupp efter två segrar och en oavgjord att jämföra med Paraguay som kom trea i sin efter 2 oavgjorda och en förlust. Brasilien gjorde dessutom hela 8 mål utan att släppa in ett enda i sin grupp medan Paraguay endast gjorde 3 samtidigt som man släppte in 4. Vad som bidrar lite extra till att detta lär bli Paraguays sista match i turneringen är det faktum att Brasilien har hemmaplan. Följande är oddsen på matchen hos tre olika spelbolag:

Mr Green

* Brasilien vinner: 1.17

* Det blir oavgjort: 7.50

* Paraguay vinner: 15.00

Unibet

* Brasilien vinner: 1.17

* Det blir oavgjort: 7.50

* Paraguay vinner: 15.00

888sport

* Brasilien vinner: 1.17

* Det blir oavgjort: 7.50

* Paraguay vinner: 15.00

Totalt antal mål av hemmalaget

Hemmalaget i denna match är Brasilien. Det känns sannolikt att detta kan bli en målrik match för deras del. Följande är oddsen hos tre olika spelbolag för att de ska göra mer än 2.5 mål eller inte:

888sport

Brasilien gör mer än 2.5 mål:

* Ja: 2.02

* Nej: 1.76

Legolas.bet

Brasilien gör mer än 2.5 mål:

* Ja: 2.05

* Nej: 1.72

ComeOn

Brasilien gör mer än 2.5 mål:

* Ja: 2.00

* Nej: 1.76

Brasilien vinner och håller nollan

Att Brasilien kommer att vinna matchen känns mer eller mindre givet. Med tanke på att de hittills under turneringen inte har släppt in ett enda mål känns det inte heller det minsta osannolikt att de kommer att hålla nollan i matchen. Vad som talar ännu mer för det här är att de har en av världens bästa målvakter i form av Allison, ett försvar beståendes av världsklasspelare på varje position samt att Paraguay endast gjort 3 mål hittills i turneringen varav ett på straff.

ComeOn har 1.58 i odds på att Brasilien kommer att vinna och hålla nollan medan det hos Bet365 är 1.61.

Glöm inte heller att ni som vill kunna följa matchen live kan streama den hos Mr Green, Unibet eller 888sport. Vad ni än väljer att satsa era pengar på vill jag önskar er ett stort lycka till samtidigt som jag hoppas att ni uppnår stora vinster! Jag håller tummarna för er!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se