Hem rekar-fotboll copa-america Du är här

Speltips & Odds Bolivia – Venezuela Copa America 2019

Grupp A i årets Copa America är redo för sin slutomgång. I den ena av de två matcherna ställs Bolivia mot Venezuela medan den andra äger rum mellan Peru och Brasilien. Bolivia – Venezuela må inte vara den mest glamorösa matchen i gruppen. Dock kan den resultera i flera spännande speltillfällen. Dessutom har Venezuela överraskat positivt hittills i årets turnering genom att klara 0-0 mot både Peru och Brasilien. Framför allt är det alltså det venezuelanska försvaret som har imponerat och sett vattentätt ut än så länge.
För Bolivia har turneringen börjat desto tyngre. I premiärmatchen åkte de på en 0-3 förlust mot Brasilien. Även deras andra match i turneringen slutade med en tung förlust. Denna gång föll de med 1-3 mot Peru.
Visserligen har Venezuela ännu inte lyckats hitta nätet i årets turnering, något som dock inte hindrar dem från att vara favoriter mot Bolivia. Eftersom Bolivia är ett betydligt lättare motstånd än vad Peru och Brasilien är kan de i denna match släppa på defensiven och ställa in växeln på attack. Vad som talar ännu mer för Venezuela är att de vid vinst mot Bolivia har chansen att gå vidare till slutspel. Bolivia har å sin sida inte något att spela för eftersom de inte längre kan gå vidare från gruppen. Vi ska nu titta på oddsen hos tre spelbolag när det gäller vinst för Bolivia, oavgjort samt vinst för Venezuela.
888sport
* Bolivia vinner: 6.75
* Matchen slutar oavgjort: 4.25
* Venezuela vinner: 1.48
* Bolivia vinner: 6.80
* Matchen slutar oavgjort: 4.15
* Venezuela vinner: 1.50
* Bolivia vinner: 6.47
* Matchen slutar oavgjort: 4.19
* Venezuela vinner: 1.52

Rätt resultat –  Boliva – Venezuela Copa America 2019

Venezuela är som tidigare nämnt favorit till att vinna matchen. Men hur ser det då ut när det kommer till det exakta resultatet? Närmare bestämt finns det en del som talar för att det kan bli en målsnål match även om det lär sluta med att Venezuela blir det vinnande laget. Skälet till detta är att Bolivia hittills endast lyckats göra ett mål i årets turnering medan Venezuela inte gjort ett enda och inte heller släppt in något. Samtidigt ska vi komma ihåg att Bolivia på sina två spelade matcher redan släppt in hela sex mål. Vi ska dock ta oss en titt på oddsen för målsnåla resultat hos tre olika spelbolag:
Legolas.bet
* 0-0: 12:00
* 0-1 (till Venezuela): 5.99
* 0-2 (till Venezuela: 6.44
* 0-0: 9.75
* 0-1 (till Venezuela): 6.30
* 0-2 (till Venezuela: 6.90
* 0-0: 10.50
* 0-1 (till Venezuela): 6.25
* 0-2 (till Venezuela: 6.50

Kommer Venezuela att hålla nollan mot Venezuela?

Venezuela har hittills under turneringen visat upp ett urstarkt försvar och har lyckats hålla nollan mot både Peru och Brasilien. Det är dock värt att komma ihåg att Brasilien fick hela tre mål bortdömda efter VAR-granskning när lagen ställdes mot varandra. Detta hindrar dock inte faktum att lagets försvar har imponerat än så länge i turneringen. När Venezuela nu ställs mot betydligt svagare motstånd mot Bolivia är det därför inte alls osannolikt att de lyckas hålla nollan än en gång. Vi ska nu undersöka hur oddsen ser ut hos tre olika spelbolag för att Venezuela inte kommer att släppa in något mål i matchen.
ComeOn
* Venezuela håller nollan: 1.83
* Venezuela håller nollan: 2.06
Bet365
* Venezuela håller nollan: 2.00

Göra någon av Venezuelas offensiva spelare mål?

I matchen mot Brasilien startade Venezuela med José Salomón Rondón ensam på topp. Som offensivt understöd hade han mittfältarna Darwin Machís, Tomás Rincón, Yangel Herrera och Jhon Murillo. Med tanke på att Venezuela kommer att tvingas anfalla i matchen samtidigt som Bolivias försvar än så länge verkligen inte har imponerat i turneringen är det inte osannolikt att någon eller flera av dessa spelare kommer att hitta nätet. ComeOn har 2.05 i odds för att José Salomón Rondón kommer att göra mål. För Darwin Machís är oddset 2.85, för Tomás Rincón är det 9.50, för Yangel Herrera 6.50 och för Jhon Murillo 3.60.
Hos Legolas.Bet är oddset på José Salomón Rondón 2.10. För Darwin Machís är det 2.80, för Tomás Rincón 9.00, för Yangel Herrera 5.80 och för Jhon Murillo 3.20. Att spela på att någon av dessa spelare gör mål kan därför vara klokt eftersom det mesta talar för att Venezuela lär göra åtminstone ett mål i matchen. Av förklarliga skäl är också sannolikheten störst att det är någon av lagets offensiva spelare som lyckas sätta dit bollen.
Precis som alltid önskar jag er lycka till vad ni än väljer att spela på! Jag hoppas att ni ska kunna uppnå vinster på stora summor pengar! Och viktigast av allt, ha kul när ni spelar!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se