Hem rekar-fotboll copa-america Du är här

Speltips med odds Copa America – Argentina – Venezuela

Sydamerikas motsvarighet till EM i fotboll, Copa America, har nu nått fram till kvartsfinalerna. I en av dessa möter Venezuela Argentina. Venezuela har överraskat positivt hittills i turneringen och har bland annat visat upp ett urstarkt försvar. Detta hjälpte dem till 0-0 mot både Peru och värdnationen Brasilien. I den avslutande gruppspelsomgången besegrade de Bolivia med 3-1. Detta räckte till 5 poäng för Venezuelas del vilket var nog för att hamna på andraplats i grupp A efter Brasilien.

Argentina har i sin tur haft en något tuffare start på turneringen. De inledde nämligen grupp B med att förlora med 0-2 mot Colombia. Detta följde de upp med att spela 1-1 mot Paraguay för att därefter besegra Qatar med 2-0. Argentina fick på så sätt 4 poäng i gruppen vilket räckte till en andraplats bakom Colombia.

Skrällvarning för Venezuela

Det finns en skrällvarning för att Venezuela ska vinna matchen eller få oavgjort efter ordinarie tid. Skälen till detta är att de som tidigare nämnt har varit en positiv överraskning hittills i turneringen samtidigt som Argentina varit en besvikelse. Det är också värt att nämna att Argentina även var en stor besvikelse i VM för två år sedan. Sitt namnkunniga lag till trots känns Argentina därför som en skugga av sitt forna jag. Dessutom lär det vila en oerhörd press på Lionel Messi och co eftersom Argentinas fans vid det här laget lär börja bli rejält trötta på att se sitt landslag misslyckas. När det gäller Messi kan detta mycket väl vara hans sista chans att vinna något stort med landslaget. Messi har även haft svårt att komma upp i en tillräckligt hög nivå när han representerat Argentina och har oftast varit en skugga av den spelare han är i Barcelona.

Vad som ytterligare talar för Venezuela är det faktum att de hittills under årets turnering endast släppt in ett enda mål. Detta tillsammans med de höga odds som många spelbolag erbjuder vid vinst för Venezuela eller oavgjort gör att det helt klart kan vara värt att satsa sina pengar på dem. Följande är oddsen på matchen hos tre olika spelbolag:

888sport

* Vinst för Venezuela: 6.80

* Oavgjort: 3.80

* Vinst för Argentina: 1.55

Legolas.bet

* Vinst för Venezuela: 6.26

* Oavgjort: 4.01

* Vinst för Argentina: 1.56

Mr Green

* Vinst för Venezuela: 6.80

* Oavgjort: 3.80

* Vinst för Argentina: 1.55

Gör båda lagen mål

Både Venezuela och Argentina har hittills varit relativt målsnåla lag. Närmare bestämt har de endast lyckats göra 3 mål vardera. För Venezuela kom samtliga dessa mål i den sista gruppspelsmatchen mot Bolivia, slagpåsen i grupp A. Av Argentinas 3 mål kom ett på straff i 1-1 matchen mot Paraguay medan de två övriga gjordes i den avslutande gruppspelsmatchen mot Qatar, jumbon i grupp B. Venezuela har i sin tur hittills endast släppt in 1 mål medan Argentina släppt in 3. Följande är oddsen hos tre olika spelbolag för att båda lagen ska göra mål i matchen eller inte:

Mr Green

Gör båda lagen mål:

* Ja: 2.04

* Nej: 1.75

ComeOn

Gör båda lagen mål:

* Ja: 2.05

* Nej: 1.71

Unibet

Gör båda lagen mål:

* Ja: 2.04

* Nej: 1.75

Gör Darwin Machís mål?

Av samtliga spelare som troligtvis kommer att delta i matchen är Venezuelas Darwin Machís den hittills bästa målskytten i turneringen. Han satte 2 mål i lagets 3-1 seger mot Bolivia i gruppspelet. Hos Unibet är oddset på att Machís även ska hitta nätet mot Argentina 7.50. Hos ComeOn är det 6.00 och hos Mr Green är det 7.50.

Glöm inte att ni kan streama matchen hos 888sport och Unibet. Vad ni än väljer att satsa på önskar jag er lycka till!