Hem rekar-fotboll copa-america Du är här

Speltips & Odds – Colombia – Paraguay Copa America

2019 års Copa America har nu nått fram till den sista gruppspelsomgången. I grupp B ställs Colombia mot Paraguay. Vanligtvis hade Colombia varit favoriter i denna match. Saker och ting kompliceras dock av det faktum att Colombia efter två raka vinster redan är klara gruppvinnare. De inledde årets turnering med att besegra stornationen Argentina med 2-0 för att därefter slå de kommande VM-värdarna Qatar med 1-0. Frågan är därför hur seriöst de kommer att ta den sista matchen mot Paraguay samtidigt som det mycket väl kan bli så att de vilar ett antal spelare inför slutspelet.

Paraguay har i sin tur inlett turneringen med att spela två oavgjorda matcher. I sin första match spelade de 2-2 mot Qatar för att därefter spela 1-1 mot Argentina.

Matchen Colombia – Paraguay har avspark 23e Juni 2019 och streamas hos bland annat Unibet.

Colombia – Paraguay -Vad tror spelexpertna?

Hur kommer då matchen att sluta? Blir det vinst för Colombia, oavgjort eller vinst för Paraguay. I vanliga fall hade Colombia varit stora favoriter till att ta hem matchen. Detta grundas dels på det faktum att de på pappret har ett bättre lag än vad Paraguay har. Eller vad sägs om spelare som anfallsesset Falcao, teknikern James Rodríguez som den senaste säsongen befann sig på lån till Bayern München från Real Madrid samt Juan Cuadrado från Juventus. Dessutom har Colombia inlett turneringen urstarkt med två raka segrar medan Paraguay fått nöja sig med två oavgjorda.

Faktum är dock att Colombia alltså redan är klara gruppsegrare. Det gör denna matchen svår att spela på eftersom det först och främst är svårt att veta vilket lag Colombia kommer att starta med. Eftersom gruppen redan är vunnen kan det nämligen mycket väl hända att de kan komma att vila ett antal spelare. Dessutom är det svårt att veta vilket driv de har att gå för fullt när matchen inte betyder något för deras fortsatta verkan i turneringen. Vi ska nu titta närmare på oddsen hos tre olika spelbolag när det gäller matchens utkomst:

Legolas.bet

* Vinst för Colombia: 2.58

* Oavgjort: 3.25

* Vinst för Paraguay: 2.82

 

888sport

* Vinst för Colombia: 2.50

* Oavgjort: 3.30

* Vinst för Paraguay: 2.80

ComeOn

* Vinst för Colombia: 2.55

* Oavgjort: 3.25

* Vinst för Paraguay: 2.85

Antal lagmål – bettingexpertnerna tippar på Colombia – Parguay

Hur ser det då ut när det kommer till antalet lagmål? Kommer Colombia att göra mål när dem inte har något att spela för? Detta är mycket svårt att svara på då det inte står klart vilket lag de kommer att spela med. Väljer man att bänka stjärnor som Falcao och Rodriguez minskar förstås chansen stort för att man kommer att lyckas göra mål. Samtidigt måste Paraguay vinna matchen för att kunna vara säkra på avancemang. De lär därför anfalla med allt de har. Chansen att Paraguay ska lyckas göra mål i matchen känns därför större än att Colombia ska lyckas göra det. Några av spelbolagen har följande odds när det gäller detta:

ComeOn

* 0 mål för Colombia: 3.10

* 1 mål för Colombia: 2.40

* 2 mål för Colombia: 3.60

* 3 mål för Colombia: 7.75

* 0 mål för Paraguay: 2.90

* 1 mål för Paraguay: 2.35

* 2 mål för Paraguay: 3.70

* 3 mål för Paraguay: 8.75

Legolas.bet

* 0 mål för Colombia: 3.20

* 1 mål för Colombia: 2.35

* 2 mål för Colombia: 3.58

* 3 mål för Colombia: 7.46

* 0 mål för Paraguay: 3.35

* 1 mål för Paraguay: 2.32

* 2 mål för Paraguay: 3.68

* 3 mål för Paraguay: 8.10

Bet365

* 0 mål för Colombia: 3.40

* 1 mål för Colombia: 2.50

* 2 mål för Colombia: 3.75

* 3+ mål för Colombia: 6.00

* 0 mål för Paraguay: 3.25

* 1 mål för Paraguay: 2.50

* 2 mål för Paraguay: 4.00

* 3 mål för Paraguay: 6.50

Ett stort lycka till önskar jag er alla i ert spelande! Glöm inte heller att ni kan streama matchen hos Unibet.