Hem rekar-fotboll champions-league Du är här

Zenit Sankt Petersburg Malmö FF, Champions League

Malmö FF fick känna på hur tufft det är i Champions League i sin premiär där Juventus enkelt kunde manövrera ut MFF på Malmös egen hemmaplan. Där och då visade Juventus att det är ett stort steg för svenska klubbar att ta när det kommer till att utmana det största. Men nu väntar en ny match mot betydligt ”enklare” motstånd om man nu kan säga så om något lag i Champions League. Nu väntar Zenit St Petersburg på bortaplan en match där Malmö skulle behöva ta poäng för att inte känna att hoppet om en eventuell tredjeplats är allt för långt borta.

Spelbolag
Bonus
Överblick
Betyg
Få 100 kr bonus
 • Omsättningskrav: x 1
 • Snygg hemsida
 • Snabb registrering
18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 17.12.21. Min. 1,80 odds. Regler & villkor gäller. stodlinjen.se. Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratisspel
 • 100 kr gratisspel
 • Inget omsättningskrav
 • Minsta odds 1.40
18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
100% upp till 100 SEK
 • 100% upp till 100 SEK
 • Stort utbud av sportbetting
 • Mängder av livebetting
Gäller endast nya spelare: Bonussumman är 100% av max 100 kr. Måste bekräftas i Pop Up-rutan efter insättning. Insättning samt bonus måste omsättas 3x inom loppet av 60 dagar. 1.80 minimum odds på singelspel eller 1.40 i odds på kombinationsspel. Maximal insats är den initiala bonusen. Vissa spel samt vissa betalningsmetoder är exkluderade. Villkor gäller; 18+
100 kr bonus
 • 100 kr
 • Omsättningskrav: x 8
 • Minsta odds 1.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Tufft spelschema för Malmö FF med många matcher på kort tid

Malmö FF är inne i en hektisk period vad gäller matchande. Sedan man mötte Juventus den 14 september så har haft tre allsvenska matcher mot tufft motstånd som Elfsborg och Djurgården, samt att man möter Örebro innan matchen mot Zenit. Det gör att Malmö inom loppet av två veckor har klämt in fem tävlingsmatcher vilket såklart tar på spelartruppen. Även om Malmö FF har en så pass bred trupp att man har kunnat rotera en del i allsvenskan så är det en hel del spelare som spelat många matcher på kort tid och frågan är om detta är något som kommer påverka spelarnas insats i matchen mot Zenit. För under perioden en två veckors period där MFF har mött Juventus, Elfsborg, Djurgården, Örebro och sen Zenit så har hemmalaget St Petersburg haft två matcher mindre under den här tidsperioden.

Matchinfo

Hemmalag: Zenit Sankt Petersburg
Bortalag: Malmö FF
Datum: onsdag, 29 september
Matchstart: 18:45
Arena: Krestovsky Stadium, Sankt Petersburg

Vilka är favoriter att vinna matchen?

Zenit kommer till den här matchen som stora favoriter. Man spelar på sin hemmaplan vilket alltid är svårt för motståndarna. Det är helt klart större klubbar än Malmö FF som genom åren har haft problem med Zenit på bortaplan. Malmö kommer även till den här matchen med ett pressat spelschema där man spelat många matcher på kort tid. Men även om MFF av spelbolagen anses vara kraftiga underdogs så brukar Malmö visa sig från sin bästa sida i dessa matcher. Och är det något lag i den här gruppen som Malmö ska kunna ta poäng mot på bortaplan så är det just mot Zenit. Det kommer bli riktigt tufft och Malmö måste spela på sin absolut högsta nivå om man ska kunna få med sig något annat än en förlust från den här matchen. Men det är absolut inte något som är omöjligt för Malmös del.

FulltidOdds (Expekt)
Zenit Sankt Petersburg vinner matchen1.49
Oavgjort i matchen4.50
Malmö FF vinner matchen6.75

Spela på matchen Zenit Sankt Petersburg – Malmö FF

Malmö FF vinner eller spelar oavgjort: Odds 2.48 hos Unibet

Malmö FF kommer till den här matchen som underdogs. Det är inte alls lätt att resa till Ryssland och Zenit och få med sig poäng. Men är det något som är Malmös styrka så är det att man alltid lyfter sig i dessa matcher. Man har visat det vid massor av tillfällen ute i Europa att när man möter lag som de kan spela jämnt mot men där man ändå inte är favoriter så brukar Malmö alltid överraska. Matchen mot Zenit kan absolut bli en sådan match där Zenit kommer gå ut och underskatta Malmö FF och det är då MFF är som farligast.

Malmö FF vinner andra halvlek: Odds 5.25 hos Unibet

Ett spel med högre odds som är väldigt intressant är att Malmö FF vinner den andra halvleken i den här matchen. Det är två utfall som gör detta spel extra intressant. Första är att Malmö FF har en otrolig tendens att lyfta sig lite extra i slutet av matcherna och kunna avgöra matcherna sent och det är inte sällan MFF har klivit av en match med ett sent mål i matchen. Den andra är att Zenit den senaste tiden varit helt tvärtom. Zenit har inlett matcherna starkt men sedan när Zenit klivit ut till andra halvlek så är det som att spelet från första halvlek helt försvunnit. Detta är inte heller något som skett vid ett enstaka tillfälle utan vid Zenits åtta senaste matcher har man inte lyckats vinna andra halvlek.

Zenit St Petersburg gör under 1.5 mål i matchen: Odds 2.20 hos Unibet

I den ryska ligan så hör det inte till ovanligheterna att Zenit lyckas stänka dit ett par baljor och framför allt på hemmaplan har man visat sig vara starka framåt. Men när man kommer ut i Europaspelet så är det som att det låser sig framåt för Zenit. Det blir ofta målsnåla matcher när Zenit spelar och framåt har man otroligt svårt att sätta dit sina lägen. I tio av de senaste elva matcherna har Zenit inte gjort mer än 1 mål när man har spelat matcher i Europa.

Artem Dzyuba gör mål i matchen: Odds 2.28 hos Unibet

Det ryska landslagets stora stjärna offensivt återfinns i Zenit St Petersburg. Och det är inte bara i det ryska landslaget som Dzyuba har näsa för målet. I Zenit tröjan har han stänkt dit flera mål och förra säsongen vann han skytteligan i den ryska ligan. Den här säsongen har inletts tyngre för Dzyuba som står på två mål på åtta matcher i ligan. Men Dzyuba kommer med sin tyngd och längd att vara ett ordentligt hot för Malmö FF:s backlinje både i spelet men framför allt när Zenit har offensiva frisparkar och hörnor så kommer MFF få hålla stenkoll på Dzyuba annars kommer det straffa sig för Malmö.