Hem rekar-fotboll champions-league Du är här

Inför Matchen Paris SG Manchester City, Champions League

Gruppspelets största möte sker i grupp A. Där två av de stora förhandsfavoriterna till titeln ställs mot varandra redan i gruppen. Det handlar om franska Paris SG mot engelska Manchester City. Två klubbar som har otroligt rika ägare som pumpat in pengar i klubbarna med målet att bli Europas största klubb. Paris ägs av Qatar och Manchester City ägs av Förenade Arabemiraten så det inte bara en duell mellan lagen utan även mellan ägarna. Båda klubbarna har som mål att vinna årets Champions League efter att ha förlorat varsin final. PSG säsongen 2019/2020 år mot Bayern München och Manchester City förra säsongen mot Chelsea. Så räkna med att det kommer bli en spännande match när dessa två storklubbar går upp mot varandra redan i gruppspelet.

Spelbolag
Bonus
Överblick
Betyg
100 kr bonus
  • 100 kr oddsbonus
18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
100% upp till 100 kr
  • 100% upp till 100 kr
  • Omsättningskrav x8
  • Gäller nya spelare
18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
100% upp till 100 kr!
  • 100% upp till 100 kr!
  • E-legitimation
  • Live stream
18+ | Regler & Villkor gäller | Sätt in 100 kr, få 200 kr att spela med | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
100% upp till 100 kr!
  • Börja spela direkt!
  • Välkomstbonus!
  • Utbetalningar
18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Matchinfo

Hemmalag: Paris Saint-Germain
Bortalag: Manchester City
Datum: tisdag, 28 september
Matchstart: 21:00
Arena: Parc des Princes, Paris

Vilka är favoriter att vinna matchen?

Detta är en match som kan sluta hur som helst. Det är två lag som har en otrolig bredd på sina trupper. PSG har till den här säsongen spetsat sin trupp rejält när man tagit in Gianluigi Donnarumma från Milan, Sergio Ramos från Real Madrid, Danilo från Porto, Achraf Hakimi från Inter, Wijnaldum från Liverpool och framför allt Lionel Messi från Barcelona. En värvning som länge ansågs vara omöjlig att genomföra har nu gjort att PSG har ett anfall bestående av Neymar, Messi och Mbappe tre spelare som på egen hand kan avgöra en match och nu är alla tre tillsammans. Nu har skador och ledigheter i början gjort att dessa tre spelare ännu inte har hunnit spela ihop sig men när de väl trampar i gång så är det en offensiv som inget annat lag i världen kommer upp till. Men Manchester City innehar också en otrolig bredd i sin trupp om än kanske inte fullt lika namnstarkt som PSG. Men det är definitivt två av Europas bästa fotbollslag som kommer kliva ut på Parc des Princes för att göra upp om tre poäng. Detta är två lag som många förväntade sig skulle ta sig hela vägen till finalen och att de nu möts redan i gruppspelet gör att vi får uppleva denna stormatch inte bara en utan två gånger redan i inledningen av Champions League. Men vem som är favorit i matchen är otroligt svårt att säga på förhand då detta är en match som kan sluta precis hur som helst. Lagen mötte varandra i semifinalerna i Champions League förra säsongen då var det City som vann de dubbelmötet och även matchen i Paris. Återstår och se om de kan upprepa den bedriften eller om PSG kommer kunna få med sig segern i denna match.

FulltidOdds
Paris SG vinner matchenOdds 2.75 hos Unibet
Oavgjort i MatchenOdds 3.60 hos Unibet
Manchester City vinner matchenOdds 2.50 hos Unibet

Spela på matchen Paris SG – Manchester City

Manchester City vinner matchen: Odds 2.50 hos Unibet

Manchester City är en maskin och även när man inte spelar på sin högsta nivå så lyckas man ändå få med sig tre poäng i matcherna. City har en så pass bred trupp att även när man roterar i laget och vilar sina stjärnor så kommer spelarna från bänken in och kan förändra en matchbild. När väl City får upp farten så är det svårt för motståndarna att hänga med och det är inte sällan som det kan rinna i väg rejält målmässigt när City är i farten. I detta möte mot PSG så känns det som att lagbygget Manchester City kommit längre i sin fas än vad PSG har gjort vilket gör att jag tror att City kommer kliva av den här matchen som segrare.

Manchester City gör över 1.5 mål i matchen: Odds 2.00 hos Unibet

City är riktigt stabila och man brukar nöta ner sina motståndare. Man skapar chans på chans i matcherna och detta brukar inte sällan leda till att det blir mål i matchen. Man har dock den här säsongen blandat och gett där man haft två mållösa matcher mot Southampton och Tottenham vilket inte hör till vanligheterna. Men i andra matcher har man istället släppt loss rejält och vunnit med 5–0 mot till exempel Arsenal och med 6–3 i första omgången mot RB Leipzig. I semifinalerna i Champions League förra säsongen så gjorde även City över 1.5 mål i båda dessa matcher mot PSG.

Båda lagen gör mål i matchen: Odds 1.48 hos Unibet

Det kryllar av offensiv kvalitet i båda lagen och det vore mer orimligt än rimligt att båda lagen inte skulle göra mål i den här matchen. Med så mycket kvalitet i båda lagen och med de offensiva spelarna som finns i båda lagen så är det som upplagt för att det ska bli målrikt. Absolut båda lagen har även starka defensiver med stabila målvakter, men det är även två lag som vill spela offensiv fotboll och det kommer öppnas upp ytor åt båda lagen. Detta kan bli ett riktigt målkalas om båda lagen är på humör när matchen startar och räkna med att det kommer bli en underhållande match.

Paris SG gör mål i första halvlek: Odds 1.91 hos Unibet

PSG brukar inleda matcherna starkt och det har man visat genom alla matcher i inledningen av säsongen. Man sätter ofta direkt press på sina motståndare och trycker ner dem i sitt straffområde för att komma till farliga chanser. Detta har gjort att PSG inte allt för sällan gör mål redan i första halvlek. Något som har skett vid 9 av de 11 senaste matcherna Paris SG har spelat.

Lionel Messi gör mål i matchen: Odds 2.65 hos Unibet

Lionel Messi har sedan han kom till PSG i somras dragits med både skadebekymmer och varit frånvarande på grund av sviktande matchform. Detta gör att han fortfarande inte har fått göra sitt första mål i PSG tröjan. Men kommer han till start i matchen mot Manchester City så kommer det garanterat vara en Messi som vill visa omvärlden att han fortfarande håller på den absolut högsta nivån. Champions League är även en turnering som Messi verkligen älskar och är det i någon match Messi brukar kliva fram så är det när hans lag ställs mot tufft motstånd.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se