Hem rekar-fotboll champions-league Du är här

Ajax – Juventus | Kvartsfinal 1 |10:e April 21:00 | Hur ser oddsen ut?

Det är dags för kvartsfinal i Champions League och en av de intressantaste matcherna är den mellan Ajax – Juventus. Det är två klassiska lag som drabbar samman där Ajax skrällde sig vidare genom en imponerande insats borta mot trefaldiga mästarna Real Madrid. Juventus hade också motstånd från Spaniens huvudstad men mot Diego Simeones Atletico Madrid. Efter 0-2 borta gjorde en viss Cristiano Ronaldo hattrick i returen – något som tog Turinklubben till kvartsfinal.

Match: Ajax-Juventus (Champions League) Speltips: Över 2,5 mål| Odds 2.00| Bethard

Speltips Ajax – Juventus: Över 2,5 mål – hur tänker experterna?

För den som vill spela på Ajax – Juventus rekommenderas över 2,5 mål, det är i alla fall vårt oddstips. Här är några anledningar till vårt experttips:

  • Ajax är ett av de målgladaste lagen i Europa och holländarna har visat att offensiven kan hota de bästa i Europa. 4-1 borta mot Real Madrid är mer än bevis på det.
  • Nio av Ajax tio senaste matcher har slutat i över 2,5 mål.
  • Båda Ajax åttondelsfinaler och Juventus avslutande åttondelsfinal slutade i över 2,5 mål.
  • Ett skadeskjutet Juventus mot ett Ajax med självförtroende innebär att hemmalaget kan gå med full kraft offensivt. Det kommer innebära goda chanser till mål för båda lagen eftersom det blir en hel del ytor.
  • Juventus tre av fem senaste matcher har slutat i över 2,5 mål

Ronaldo kan missa matchen – kommer Juventus klara sig?

Cristiano Ronaldo har vunnit Champions Leagues skytteliga sex år i rad men 2019 kommer den femfaldiga Ballon D’or-vinnaren troligtvis inte kamma hem priset. Det blev för få mål i gruppspelet men i slutspelet har portugisen vaknat. I senaste matchen mot Atletico Madrid gjorde Ronaldo hattrick och tog laget vidare efter ett knivigt läge då laget låg under med 2-0 efter första mötet.

Kan Juventus bredd kan rädda de mot Ajax?

Nu är det osäkert om världsstjärnan kommer till spel i första mötet mot Ajax på grund av en lårskada. Ronaldo är det tyngsta skadeavbrottet för Juventus men det är flera andra spelare som är tveksamma till matchstart som Barzagli, Caceres, Costa, Cuadrado och Perin. ”Juve” har dock en väldig bredd som borde innebära att de kan åka till Amsterdam och hota Ajax ordentligt trots avbräcken.

Två formstarka och målfarliga lag

När Ajax och Juventus drabbar samman är det två lag med självförtroende som möts. Ajax har nio segrar på de tio senaste matcherna inklusive den övertygade 4-1-segern borta mot Real Madrid. I dessa tio matcher är det endast en match som slutat i under 2,5 mål. Sju matcher har innehållit över 3,5 mål.

Målrikt Juventus – Betta på många mål

För Juventus är formen i princip lika god. På de elva senaste matcherna har laget nio vinster. Fem av de elva matcherna har slutat i över 2,5 mål. Att den sjätte kommer mot Ajax känns långt ifrån osannolikt. Ajax är otroligt offensiva och brukar göra mål framåt såväl som att man släpper in mål bakåt. 5-1, 4-1, 5-2 och 4-1 är bara några exempel på resultat som Ajax-fansen upplevt under februari och mars.

Hur kan man kolla kvartsfinal 1 Ajax – Juventus?

Kvartsfinalen mellan Ajax – Juventus visas på Kanal 6 och Visat fotboll med avspark kl. 21:00. Sändingen börjar oftast runt 20.00. För den som vill live streama Ajax – Juventus är det Viaplay som gäller. Man kan live betta på machen  hos bland annat Nordicbet, 888Sport och andra Svenska spelbolag.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se