Hem rekar-fotboll champions-league Du är här

Malmö FF Juventus Odds och Speltips, Champions League

Malmö FF klarade av det så beryktade kvalspelet till Champions League och har nu återigen tagit sig till finrummet för europeisk klubbfotboll när man ska spela gruppspel i Champions League. Malmö FF har därmed säkrat minst drygt 200 miljoner kronor men man kommer även få spela ett par riktigt spännande matcher framöver i Champions League. Malmö har lottats in i en grupp tillsammans med Juventus, Chelsea och Zenit och först ut för Malmö är att möta den italienska storklubben Juventus på hemmaplan.

Tuff grupp för Malmö FF – Men hoppet om en tredjeplats finns där

Malmö FF lottades in i en riktigt tuff grupp i Champions League. Man kommer ställas mot den italienska storklubben Juventus med svenske stjärnan Dejan Kulusevski i laget, man fick även fjolårets mästare i Champions League Chelsea i sin grupp. Två lag som Malmö FF inte ska ha en chans mot en vanlig dag men spelar Malmö FF på sin absoluta topp så ska man absolut kunna skaka även lag som är av den kalibern och framför allt på hemmaplan. Det tredje laget i gruppen är Zenit St Petersburg och det är framför allt där som hoppet om att Malmös europaspel ska leva vidare finns. För slutar Malmö FF trea i gruppen så får man en andra chans i Europa League. Så att ta poäng mot Zenit i dessa två matcher kommer nog vara avgörande för Malmös öde i Europa den här säsongen.

Matchinfo

Hemmalag: Malmö FF
Bortalag: Juventus
Datum: tisdag, 14 september
Matchstart: 21:00
Arena: Eleda Stadion, Malmö

Vilka är favoriter att vinna matchen?

Juventus är såklart solklara favoriter i den här matchen. Den italienska giganten har ett spelarmaterial som är på en helt annan nivå än vad svenska Malmö FF kan mäta sig med. Men om man ska hitta något som är till Malmös fördel så är det två saker. Juventus nuvarande form är allt annat än bra. Man har inlett Serie A med att förlora två matcher och spela en oavgjord match. Den andra saken är att Malmö har en otrolig tendens att lyfta sig i matcher likt dessa framför allt på hemmaplan. Man har varit borträknade så många gånger genom åren i Europa men ändå fått med sig ett positivt resultat när matchen sedan är slut. Men absolut Juventus är och ska vara stora favoriter i den här matchen, men såklart som svensk så sitter man och hoppas extra på att det ska gå bra för Malmö FF i Champions League.

FulltidOdds
Malmö FF vinner matchen8.00
Oavgjort i Matchen4.60
Juventus vinner matchen1.46

Spela på matchen Malmö FF mot Juventus

Över 2.5 mål i matchen: Odds 1.66 hos Unibet

Malmö FF kliver ytterst sällan av Eleda Arena utan att ha gjort minst ett mål framåt. Nu ställs man mot ett på pappret betydligt starkare lag och kommer garanterat inte att vara det spelförande laget. Men det kan nog passa Malmö relativt bra då man kan ligga på kontringar och försöka såra Juventus på de sättet. Juventus däremot kommer lägga gasen i botten och är inte Malmös försvarare med på noterna så kan det rassla till rejält i Malmös målbur den här kvällen.

Juventus vinner första halvlek: Odds 1.87 hos Unibet

Juventus kommer till den här matchen som de stora favoriterna och kommer garanterat sätta press direkt på Malmö. Och med sina spelskickliga spelare som Juventus har så kommer det bli en otroligt tuff uppgift för Malmös spelare att hålla Juventus borta från att göra mål. Malmö FF har inte heller någon toppenstatistik på senaste tiden när det kommer till att inleda matcherna starkt. Man har faktiskt förlorat första halvlek i sina tre senaste matcher.

Juventus gör över 1.5 mål i matchen: Odds 1.48 hos Unibet

Juventus kommer äga bollen och dominera matchen. Detta kommer såklart leda till att bortalaget kommer skapa massor med målchanser. Och det kommer inte vara lätt för Malmös försvarsspel att stå pall mot den offensiv som Juventus kommer anfalla med. Juventus är även trots svaga resultat ett målfarligt lag och man gör mycket mål framåt. Senaste sex matcherna har Juventus gjort mer än 1.5 mål i fem av dessa.

1X i matchen: Odds 2.88 hos Unibet

Malmö FF kommer få det riktigt hett bakom öronen när Champions League gruppspelet nu drar i gång och Juventus är en riktigt tuff nöt att knäcka. Men ska Malmö FF möta Juventus vid något tillfälle så tror jag det är precis just nu. Man har tappat sin stora fixstjärna Cristiano Ronaldo till Manchester United och man har inte alls fått spelet att stämma i inledningen av säsongen. Så om Malmö FF gör en match på sin absoluta toppnivå så kan man mycket väl få med sig minst en poäng i den här hemmamatchen.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se