Hem rekar-fotboll champions-league Du är här

Erbjudande inför kvällens matcher hos Betfair

Ikväll drar Champions Leagues grupp B igång igen och det är Paris Saint-Germain som tar emot Skotska ligamästarna Celtic FC. En tuff bortamatch för en Grön-vitrandiga som enbart vunnit mot Anderlecht i turneringen. Däremot har man för närvarande tredjeplatsen i gruppen, vilket innebär vidaravancemang i Europa League-slutspelet. Avspark 20:45 Parc des Princes.

Betfair Big logo

PSG:s form

Paris Saint-Germain har i stort sett krossat allt motstånd denna säsongen. Laget har gått rent i Champions League och står därför på 12 poäng på fyra matcher. Dessutom har man osannolika 17-0 i målskillnad. Paris-laget har ett namnstarkt lag och det verkar som att man äntligen kan vara med och slåss om bucklan i år. Edinson Cavani toppar såväl skytteligan i League 1 som den interna skytteligan i Champions League och har under säsongsinledningen varit en viktig pusselbit i tränaren Unai Emerys lagbygge.

I Celtic har det i Champions League sett tuffare ut. Dock får man inte glömma att laget hamnade i en rejält tuff grupp med både Bayern Munchen och PSG. Att på något sätt kunna hota dessa lagen i gruppen vore en större bragd av sällan skådat slag. Därför bör man i Celtictruppen vara relativt nöjda med den nuvarande placeringen. I den inhemska ligan ser det bra ut och laget leder för närvarande i topp, sex poäng framför tvåan Aberdeen FC.

Champions League: Välkomstbonus

Matchen ikväll blir nog en överkörning av sällan skådat slag. Det finns i ärlighetens namn inte mycket som talarna för de grönvita utan man får helt enkelt försöka stänga igen de luckor som går att stänga. PSG är dessutom obesegrade på hemmaplan denhär säsongen och kommer fortsätta vara det efter matchen ikväll.

Därför är Oddset 1,12 hot betfair föga överraskande, men som ny kund får du nu ett supererbjudande där man maxat oddset till hela 13 gånger pengarna!

Hämta bonus här!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se