Hem rekar-fotboll champions-league Du är här

Champions League – Bra odds hos mobilebet!

På Tisdag är det återigen dags för match i Champions League gruppspelet och vi väljer att rikta strålkastarna mot Old Trafford och mötet mellan Manchester Untied – CSKA Moskva. Man behöver inför kvällen plocka minst en poäng för att säkra förstaplatsen, medans CSKA Moskva måste vinna för att kunna gå vidare till Champions League slutspel. Avspark 20:45 På Old trafford!

När lagen mötte senast i Champions League så vara det Manchester United som tog en övertygande 4-1 borta i Moskva. Man är storleken större än Cska Moskva i det mesta och det finns i ärlighetens namn inte som talar för att moskva ska kunna störa Manchester United.

Däremot spelade Unitedlaget borta mot Arsenal i helgen och det var hemmalaget som styrde matchen och hade klara 73% – 27% i bollinnehav. Vilket säger en del om matchen i sin helhet. Man har däremot mycket att tacka David de Gea för. Spanjoren gjorde en kanonmatch i mötet och var en högst bidragande orsak till att man lyckades ta med sig tre poäng hem till Manchester.

Champions League

Någon som inte var med i lördagens match var Zlatan Ibrahimovic. Svensken var inte ens med i truppen och det finns fortfarande ingen anledning till att svensken är borta. På tisdagens match kommer Zlatan inte heller finnas med i truppen då Jose Mourinho klargjort att han inte finns med.

CSKA Moskva måste ikväll vinna för att ha chans att gå vidare till slutspel i Champions League. Sist lagen möttes i Moskva så blev resultatet 4-1 till Manchester United. Dock verkar det som att CSKA Moskva verkar hittat formen då man vunnit de senaste fyra matcherna.

Vill du spela på matchen mellan Manchester United – CSKA Moskva eller någon av de andra Premier League matcherna så rekomenderar vi att du gör det hos Mobilebet. Just nu får du som ny spelare en insättningsbonus på 200% upp till 300 kronor.

Hämta bonus här!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se