Hem rekar-fotboll champions-league Du är här

Champions League: Betfair erbjuder boostade odds på Liverpool-seger!

Ny dag vilket innebär nya Champions League-matcher. På Estádio de Dragão ställs Porto mot Liverpool i ett av de två mötena som går av stapeln ikväll. Som en extra krydda erbjuder dessutom Betfair en grym odds-boost på just denna match.

betfair-oddsboost

Liverpool i CL-slutspelet för första gången sedan 08/09

Hemmalaget FC Porto hamnade i en av de på förhand mest ovissa gruppen av alla i denna säsongs upplaga av Champions League när de ställdes mot Besiktas, RB Leipzig samt Monaco som fick bära favoritskapet att sluta som gruppvinnare. Men med facit i hand kan vi konstatera att så inte blev fallet, utan det blev istället Besiktas som tog hem gruppen före Porto med 4 poängs marginal och Monaco blev istället gruppens jumbo med endast två poäng inspelade.

Det går bra även i den inhemska ligan för Porto. Inför denna match ligger de alltjämt på pole position med 55 poäng, två mer än Benfica och Sporting CP som ligger precis efter och jagar. Noterbart är att Porto ännu inte har förlorat en match på de 21 de har hunnit spela hittills och faktum är att laget endast  har förlorat en match av de 19 senaste i alla tävlingar hemma på Dragão och de har dessutom vunnit 16 av dessa.

Nu ställs de dock mot ett tufft motstånd i form av Jürgen Klopps Liverpool och det är ett bortalag som har visat upp en fin form stora delar av säsongen. De hamnade i en på förhand relativt tacksam grupp bestående av Sevilla, Maribor och Spartak Moskva och de rödklädda levde upp till de högt ställda förväntningarna genom att ta hem gruppsegern 3 poäng före Sevilla med en målskillnad på hela 23-6, varav 7 av dessa kom i sista gruppspelsmatchen hemma mot Maribor. Med detta fina facit blev alltså Liverpool klara för slutspel i Champions League för första gången sedan säsongen 2008/09 och de lär vilja njuta av detta så länge det bara är möjligt.

Även i Premier League går det bra för Pool. Med den senaste 2-0-segern mot Southampton i helgen färskt i minnet så har laget vunnit 7 av sina 10 senaste matcher och med det så ligger de på en tredje plats i Premier League och det ser onekligen ut som att de kommer att knipa en plats i även nästa års upplaga av Champions League.

Möjliga startelvor för båda lagen:

Porto: Casillas; Telles, Reyes, Marcano, Pereira; Brahimi, Oliveira, Herrera, Corona; Tiquinho, Marega.

Liverpool: Karius; Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson; Chamberlain, Henderson, Wijnaldum; Salah, Firmino, Mane.

Hämta dina boostade odds hos Betfair här

Med tanke på att detta är två målglada lag vi har att göra med så kan vi bara hoppas på att bjudas på samma fina underhållning som i gårdagens matcher och som grädde på moset så erbjuder Betfair dagen till ära grymt boostade odds på just denna match. Du får ta del av hela 12.00 i odds på att Liverpool kommer att vinna kvällens möte med Porto. Detta är med andra ord ett tillfälle som du absolut inte vill missa! Är du inte redan medlem hos Betfair så är det alltså guldläge att besöka deras hemsida och skapa ett konto för att ta del av dessa boostade odds.