Hem rekar-fotboll Du är här

Champions League: Ny vecka med nya stormatcher som väntar!

Under gårdagen fick vi se ett Wigan som kämpade för att hålla emot de tryck som Manchester City stod för. Men det var inte förens en bit in i andra halvlek som vänsterbacken Fabian Delph gjorde en vansinnestackling mot en wiganspelare. Domaren plockade först upp det gula kortet men ändrade sig ganska snabbt och plockade till slut fram det röda. I denna stund stod det 0-0, trots ett massivt övertag hos gästerna Manchester City.

Men i den 79:e  mathcminuten var det ingen mindre än Will Grigg som kom loss på högerkanten och dribblade självsäkert bort bortaförsvaret, för att sedan dunka in den i mål bakom Claudio Bravo och skrällen var numera bara 10 minuter ifrån. Wigan lyckades sedan hålla undan och man är därför vidare i FA-Cupen.

betfair

Kan Barcelona slå Chelsea på stramford bridge

Men idag är det en ny dag, vilket innebär att det är nya matcher och vi väljer att rikta blickarna mot självaste Stamford Bridge. Det är nämligen dags för åttondelsfinal mellan Chelsea – Barcelona. Chelsea börjar matchen på hemmaplan och det förväntas bli en riktig höjdarmatch med flera starka profiler på plan.

Chelsea har ångat på bra i ligan och ligger till dagens datum trea i ligan på bakom Manchester City & United. Det har sett väldigt bra ut under de senaste matcherna och även om experterna är eniga om att Barcelona tillslut kommer dra det längsta stråt så råder det inga tvivel om att Chelsea kommer ge Katalonerna en rejäl match ikväll.

Barcelona obesegrade i La Liga

I Barcelona har det också sett väldigt bra ut hittils i år. Man ligger på en stadig förstaplats sju poäng ner till ligatvåan Atletico Madrid. Man har dessutom krossat motståndet i Champions Leagues gruppspel.

Under 2000-talet så har Chelsea gått vidare vid tre tillfällen, medans Barcelona gått vidare i två när dessa lagen mött varandra. Matchen ikväll är dock av en helt annan kaliber och med anfallare som Coutinho, Suarez & Messi kan det bli riktigt tufft för de blåklädda.

Något som däremot bör finnas med i beräkningarna när ni lägger ert spel är att Barcelona inte förlorat en enda match i La Liga. Man har fyra oavgjorda matcher och tjugo vinster. Med detta facit kommer man till Stamford Bridge med ett gott självförtroende.

Imorgon är det också dags för Manchester United att ge sig in i Champions Leagues åttondelsfinaler. Man gör det genom att spela borta mot Sevilla i en match som kommer bli otroligt tuff för United. United har också haft det tufft i ligan den senaste tiden, men ligger trots allt fortfarande på en andraplats, efter de annars så suverräna Manchester City.

Vill du spela på matchen mellan Chelsea – Barcelona. Eller någon av de andra matcherna som erbjuds i denna djungel av matcher så rekommenderar vi att du gör det hos Betfair. Där får du som ny kund en rejäl välkomstbonus. Dessutom har du ofta olika sorters kampanjer som erbjuds. Bli medlem redan nu och fixa semesterkassan redan idag.

Hämta din bonus här!