Hem rekar-fotboll Du är här

Champions League: Ny toppmatch att se framemot!

Efter en tung förlust mot Arsenal i lördags med 2-0 är det återigen dags för en bortamatch för Tottenham. Det är dags för den femte omgången i Champions League-gruppspelet där laget möter de Tyska bjässarna från Dortmund. Avspark tisdag 20:45 på Signal Iduna Park.

Nordicbet

Harry Kane tillbaka

Tottenham har inlett säsongen starkt i såväl Premier League som i Champions League. Laget leder sin Champions League-grupp och ligger trea i ligan, mycket tack vara den så enastående Harry Kane.  24-åringen har öst in mål för spurs och ligger för närvarande på en andraplats i de respektive skytteliga. Därför var det, trots förlusten mot Arsenal,  ett skönt besked för spursfansen att anfallaren landslagsmannen var tillbaka i lördagens match.

I Dortmund har laget inte fått den effekt som man inför säsongen hoppats på när de gulsvart-randiga knöt till sig den förre Ajax-tränaren Peter Bosz. För närvarande parkerar laget på en femteplats i ligan och på en tredjeplats i Champions League, vilket får anses som underkänt. Därför är kvällens match otroligt viktig för Dortmund att inte Champions League-drömmen ska slockna ikväll så är det bara vinst som gäller.

Värt att notera inför kvällens drabbning är att Tottenhem förmodligen kommer vila Harry Kane. Trots att han spelade i helgen har han varit skadad och laget är redan klara för vidareavancemang i Champions League.

Hemmavinst?

Därför tror vi att Dortmund tillsammans med den så fruktade ”gula väggen” kan fixa den första Champions League-vinsten och praktiskt taget säkra att det blir ett fortsatt spel i Europa. Just nu ger hemmavinst 2,24 gånger pengarna hos Nordicbet. vilket får anses som klart spelbart.

Vill du spela på matchen Borussia Dortmund – Tottenham Hotspurs eller någon av de andra Champions League-matcherna rekommenderar vi att du spelar på NordicBet. Där hittar du marknadshöga odds och betting på de mesta inom sport. Dessutom erhåller du som ny kund en välkomstbonus på 100% upp till 1000 SEK.

Hämta din bonus här!

 

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se