Hem rekar-fotboll Du är här

Champions League: Maxat odds hos Betfair!

På Onsdag är det dags för den sista Champions League-omgången i gruppspelet och för Liverpools del gäller det att plocka minst en poäng hemma mot Spartak Moskva för att vara säkra på ett vidareavancemang. Avspark 20:45

Liverpool hamnade i en relativt lätt grupp i Champions Leagues gruppspel och för närvarande ser det ut som att man lyckas knipa förstaplatsen i Grupp E. Men då måste man vinna över sparta moskva.

I ligan verkar laget ha hittat rätt i spelet och man har förnärvarande två raka vinster i bagaget. Man dessutom inte förlorat på hela åtta matcher, vilket tyder på en bra lagmoral!

Laget hade till en början svårt i lagetsammanhållningen då Coutinho blev, trots att han själv signalerade för att han själv ville flytta till barcelona, kvar i Liverpool. Därför är det häftigt att se att laget verkar ha hittat tillbaka och nu kan ställa in sig på att verkligen vara med och utmana om titeln i år.

Moskva har, med undantag för förlusten mot Sevilla i Champions League inte förlorat sen den 19 augusti då man åkte på däng mot CSKA Moskva med 3-2. Detta talar för att vi kommer få se en riktigt bra kamp mellan lagen på Onsdagen när det ska avgöras.

Om man inte lyckas vinna mot Liverpool så innebär det att man kommer på en tredjeplats, vilket gör att man går vidare till slutspel i europa League, vilket också är något man ska vara stolta över.

Och vem vet. Där kanske man får möta Östersund FK som är klara för slutspel i Europa League.

Om du tror att Liverpool kommer vinna ikväll så rekomenderar vi att du spelar på Betfair. Betfair har ett grymt utbud på spel i alla dess former. Just nu får alla nya kunde en grym oddsbonus på hela 18 gånger pengarna på att Liverpool vinner! Max insats 50 kronor.

Hämta bonus här!

 

 

 

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se