Hem rekar-fotboll Du är här

Champions League: 8 gånger degen på United-vinst hos Betfair!

Det är hög tid att avgöra om Manchester United ska floppa eller motsvara förväntningarna genom att avancera till kvartsfinal i Champions League för första gången sedan 2014. Sevilla äntrar Old Trafford med förhoppning om att förstöra Uniteds tänkta avancemang ikväll. Som grädde på moset bjuder Betfair på boostade odds vid United-seger.

Efter en ganska medioker och rent utav tråkig 0-0-match nere i Spanien är åskådarna nu åtminstone garanterade att få se mål ikväll, frågan är bara hur många. Skulle även detta möte sluta 0-0 blir det förlängning och vid övriga oavgjorda resultat är det Sevilla som får avancera vidare i turneringen. Alltså blir det en lurig uppgift för Jose Mourinho som måste se till att hålla tätt bakåt samtidigt som han måste förmå sitt lag att satsa framåt.

united-sevilla boostade odds hos betfair

Tätt matchande för United

Manchester United har efter det mållösa mötet nere i Spanien hunnit spela tre matcher i Premier League och gått vinnande ur samtliga och därmed också befäst andraplatsen i tabellen. Detta via 2-1 mot Chelsea, 3-2 mot Crystal Palace och 2-1 mot Liverpool i helgen. Insatserna i matcherna har varit ganska blandade, men mot Liverpool presterade Red Devils kanske sin bästa fotboll för den här säsongen. De utnyttjade Liverpools svagheter på ett ypperligt sätt och fick spelare som Dejan Lovren och Virgil van Dijk att se ut som Sunday League-lirare. Romelu Lukaku vann i princip varenda nickduell, vilket också gav resultat. Det var han som i den 14:e minuten vann en höjdduell mot Lovren vilket senare ledde fram till att Marcus Rashford snyggt kunde stänka in 1-0 i bortre i den 14:e minuten. Tio minuter senare var det dags igen. De Gea skickade en inspark mot Lukaku som vann ytterligare en nickduell vilket sedermera ledde till att Rashford, från samma position i straffområdet som vid 1-0, även kunde göra 2-0. Juan Mata hade jätteläge att utöka ledningen till 3-0 efter att ha lämnats helt ren i straffområdet, men hans cykelspark gick tätt utanför.

I den andra halvleken tog Liverpool över allt mer, men varken Firmino, Salah eller någon annan i laget hade en särskilt bra dag och de kom aldrig till de där riktigt farliga målchanserna. Istället var det Eric Bailly som ordnade reduceringen i den 66:e minuten via en snedspark som landade i eget mål. Förutom detta något komiska missöde svarade Bailly för en väldigt stabil insats i sin comeback från skada.

Det är endast tre dagar sedan laget ställdes mot Liverpool och nu är det alltså dags för en kanske ännu viktigare match ikväll. Skadeläget ser lite ljusare ut med tanke på att Anthony Martial är frisk och med i matchtruppen igen och Fellaini gjorde även han comeback i förra matchen. Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i träning med laget men har en bit kvar innan han kan spela. Paul Pogba är även han ett frågetecken inför match då han tränade på egen hand under gårdagen efter att ha ådragit sig en smäll. I övrigt är skadeläget detsamma som innan.

Sevilla har inte gått riktigt lika bra sedan sist. Fyra matcher har de hunnit med i La Liga med blandade resultat. Några dagar efter första mötet mot United åkte de på storstryk med 5-2 mot Atletico Madrid, sedan följde två raka segrar mot Malaga och Athletic Bilbao innan det blev ännu en förlust när Valencia kom på besök i lördags. 0-2 slutade den matchen och Sevilla gör som de gjort hela säsongen, nämligen blanda och ge friskt.

Spela med boostade odds hos Betfair

När allt klaffar för Sevilla är de ett lag som kan ge vilket lag som helst en tuff uppgift. Men samtidigt har de alltför djupa dippar vilket gör att lägstanivån i stunder är fruktansvärt låg. Spelare som Ever Banega, Steven Nzonzi och Nolito kan vara helt fantastiska när de är på spelhumör, samtidigt som de kan vara fullkomligt usla när de inte är det. Jesus Navas, Daniel Carrico och Sebastian Corchia är skadade och Miguel Layun är inte registrerad för spel i Champions League. Därmed är högerbacksplatsen ett stort frågetecken för tränare Montella att lösa.

Vill du spela på kvällens möte mellan Manchester United och Sevilla? Då är det bara att gå in och besöka Betfair, där du som ny spelare kan spela med boostade odds på just denna matchen. Du får hela 8 gånger pengarna om United vinner ikväll!