Hem rekar-fotboll Du är här

Champions League 2018-2019 – Omgång 3

Manchester United – Juventus, 23/10 – 21:00

I United går inte mycket rätt för tillfället. I backlinjen fungerar det inte alls. Det känns ibland som att De Gea spelar både back och målvakt. Vilket är riktigt illa. Såhär långt I Champions League har det blivit vinst mot Young Boys med 0-3, sedan blev det oavgjort hemma på Old Trafford mot Valencia, United har såhär långt totalt 4 poäng. För Juventus del så har det gått riktigt bra, det har blivit full poäng, hemma mot Young Boys först. Vinst med 3-0 och Juventus andra match var borta mot Valencia vinst med 0-2. Vill du vara snabb med din betting? Gå inte på Snabbare och hitta bästa odds att betta på.

Kommer Ronaldo spela denna stor match?

Kul att tänka på inför detta möte är att Ronaldo är tillbaka på Old Trafford där han en gång började sin proffskarriär efter Portugal och Sporting CP. Dit han en gång blev värvad av den store Alex Ferguson. Juventus vinner detta möte med 1-2, och går upp i ledning med full poäng efter omgång 3. Ronaldo (om han nu spelar) kommer att göra första målet och Dybala står för det andra målet på straff. Lukaku räddar upp situationen något med ett snyggt 1-2 mål på passning av Sanchez.

Barcelona – Inter Milan, 24/10 – 21:00

Messi är den stora stjärnan, och var bäst på plan senast mot Tottenham på Wembley. Han är fortfarande i världsklass. Barcelona utan Messi är inte samma Barcelona. Inte alls lika produktiva. Messi måste spela helt enkelt om det ska gå bra. Dagen Messi lämnar Barcelona blir det inte samma Barcelona längre, ska bli väldigt intressant att se. Gå inte på Betsson för att hitta bästa odds på denna spännande match!

Kommer Messi att göra mål i detta möte?

Barcelona har såhär långt 6 poäng i Champions League, första mötet hemma på Camp Nou mot PSV som blev totalt överkörda med 4-0, andra mötet var på Wembley mot Tottenham Hot Spurs dit de åkte och vann med 2-4. Inter vann sin första match hemma mot Tottenham Hot Spurs. Det blev även vinst i Holland mot PSV med 1-2. I detta mötet så kommer Inter att bli totalkrossade av Barcelona. Messi leder vägen i detta Champions League möte. Det blir 4-1 här, Messi gör 2 mål, och Coutinho skjuter in ett långskott utanför straffområdet. Suarez avslutar med ett straffmål, målskytten för Inter kommer att bli Icardi 100%. Deras stora målskytt som har en betydande roll i laget.

Fotboll2

 

Borussia DortmundAtletico Madrid, 24/10 – 21:00

Borussia Dortmund som har varit Bayern Munchens största utmanare i Bundesliga så länge jag kan minnas, och även spelat Champions League final mot Bayern Munchen där de förlorade. Efter många tränarbyten de senaste åren, så börjar det ljusna igen med Lucien Favre bakom rodret. Det är svårt att leva upp till de stora namnen Klopp och Tuchel som gjorde underverkt med det spelarmaterialet de hade till sitt förfogande. Klopp är ju en mästare på att hitta billiga nyförvärv för att sedan utveckla de till världsspelare. Tänk Mkhitaryan b.la.

Succe’tränaren Simeone

Jag tycker att Atletico är lite av samma lag, som även har lyckats behålla sin succe’tränare Diego Simeone. Simeone har gjort underverk med Atletico, och tagit laget till 2 Champions League finaler b.la, där de tyvärr inte har lyckats vinna. De mötte statsrivalen Real Madrid båda gångerna. Simeone lyckades ju att vinna ligan med Atletico 2014. Det är en enorm bedrift när man har giganter som Real Madrid och Barcelona i samma liga. Jag tror att Atletico vinner detta möte med 0-1. Det är typiskt Simeone att vinna med 1-0 i Atletico’s matcher, Griezmann gör målet. Atletico har ju Full poäng efter de 2 första omgångarna, och kommer att gå upp i topp i gruppen efter detta möte.

Paris Saint Germain – Napoli, 24/10 – 21:00

PSG har ett av de starkaste lagen enligt experterna med stor möjlighet att utmana till årets Champions League pokal med tanke på spelarmaterialet de har till sitt förfogande.De har fullt med världsklassanfallare, Neymar, Mbappe, Cavani, och även spelare som Silva i backlinjen b.la, men det är på planen som titlarna blir vunna och inte på pappret. PSG’s största problem är att ligue 1 inte erbjuder tillräckligt bra motstånd. Det är väl Monaco som är närmast, men de har inte alls samma förutsättningar sett till kapital b.la, därför har PSG svårare att möta starkare motstånd ute i europa som har jämnare motstånd i sina ligor.

Hur har det gått än så länge för PSG i Champions League?

PSG har såhår långt i turneringen en förlust borta mot Liverpool, och storvinst mot FK Crvena zvezda, så 3 poäng hittils. Napoli och det arvet efter geniet Sarri lämnade efter sig som Carlo Ancelotti nu leder ser ju väldigt bra ut efter vinsten mot Liverpool senast. Marek Hamsik är en utav mina favoritspelare,men börjar bli lite till åren som har varit Napoli trogen sedan 2007, och det ser ut som han blir kvar karriären ut här. Han är väl en utav de sista i sitt slag som är en klubb trogen. Mot FK Crvena zvezda blev det 0-0 på bortaplan, hemma mot Liverpool, så var Napoli illa ute, men i slutminuterna fick de in ett mål. Napoli har 4 poäng såhär långt. Hemma i Paris för PSG. Här ska de bara vinna.Det blir 2-1 här, Neymar dribblar till sig en straff och kommer att göra första målet, Hamsik står för 1-1 målet och Di Maria står för sista målet.