Hem rekar-fotboll bundesliga Du är här

Bundesliga: Grymt odds med Royal Panda!

Ikväll drar den 16:e omgången av Bundesliga av stapeln och redan 18.30 ikväll är det avspark på Volkswagen Arena i Wolfsburg. Det är två lag som är i behov av att plocka med sig tre poäng. Avspark 18:30 Volkswagen Arena.

Panda medium

Leipzig har sedan man förra året tog sig in i den tyska högstaligen överraskat många med sitt sätt att spela fotboll. En otroligt rolig fotboll med många unga spelare som ständigt utvecklas. Därför var det förvånande att man misslyckades med uppgiften att ta sig vidare från Champions Leagues gruppspel förra veckan. Men om laget ska vara med nästa år igen i Champions League-sammanhang så måste man växla upp till den nivå man är vana vid att se dem. Tittar vi i tabellen så kan en förlust innebära att man tappar sin andraplacering till förmån för Schalke 04 och Borussia Dortmund.

Forsbergs poängskörd

Emil Forsberg har genom sin tid i klubben blivit en viktig pusselbit för Ralph Hasenhuttls lagbygge. Hans insatser föregående år där han fullkomligt sprutade in poäng har gjort att han fått vikariera som lagkapten när den ordinarie varit skadad.

Till dagens möte är Forsbergs 19-årige lagkamrat Dayot Upamecano lårskadad, vilket är ett rejält avbräck för Leipzig. Dessutom så har Forsbergs lag inte lyckats vinna på tre matcher, utan istället fått nöja sig med två oavgjorda och en förlust.

Trots ett avbräck på försvarssidan samt en svag form så känns det ändå som att Leipzig bör vinna här ganska komfortabelt. Man är på pappret ett starkare lag än Wolfsburg och ska egentligen inte ha några som helst problem med att hämta hem tre poäng. Just nu ger en bortaseger 2,35 i odds hos Royal Panda, vilket måste ses som klart spelbart. Vill du spela på någon av de andra matcherna i Bundesliga så har Royal Panda ett grymt utbud av spel i alla dess former.Just nu får du som ny kund dessutom 100% i insättningsbonus upp till 1000 kronor.

Hämta bonus här!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se