Hem rekar-fotboll Du är här

Boostat odds inför Sverige – Italien

I de svenska stugorna är det stor nervositet inför fredagens spännande drabbning mellan Sverige och Italien. Gli Azzurri är stora favoriter att ta sig till VM – ett mästerskap laget inte missat sedan 1958 – men Janne Anderssons blågula spelare har andra planer. Sverige har goda förutsättningar att få med sig ett bra resultat inför returmatchen i Milano.

betfair oddsboost
Italiens kval lämnade mycket att önska och trots att det blev en andraplats i kvalgruppen minns vi fiaskon som 0-3 mot Spanien samt 1-1 hemma mot Makedonien. Backlinjen har alltid varit otroligt stabil men även den börjar vackla då mittbackarna kommit sig till åren. När kvalet skulle sammanställas var Italien långt ifrån gruppsegern som Spanien komfortabelt la beslag på.

Friends hemmaborgen Sverige behöver

Sverige gjorde ett kval över förväntan. Friends Arena blev äntligen en svensk hemmaborg igen och vårt blågula landslag förlorade inte en match i Solna på hela kvalet. Det enda poängtappet kom hemma mot Holland i premiären men vad gör det när Sverige en solig kväll i juni lyckades besegra Frankrike med 2-1 – efter att superkingen Ola Toivonen avgjort med ett monsterskott från halva plan.

Även om Italien är favoriter är det en hel del som talar för att Sverige ska kunna få med sig en seger inför bortamötet i Milano. De svenska spelarna verkar taggade till tusen och även om storstjärnorna Emil Forsberg och Victor Lindelöf har visat sviktande form – framförallt den sistnämnda – är det kollektivet som tagit Sverige hit.

Boostat odds hos Betfair

Förvänta er ett äckligt disciplinerat svenskt lag som försvarar och anfaller tillsammans. Trots att Sverige har goda möjligheter att vinna matchen erbjuder Betfair helt otroliga odds på svensk seger. Du kan få 10,0 i odds på svensk seger när du blir ny medlem hos spelbolaget. Skapa ett nytt konto hos betfair på direkten för att ta del av det galna oddset.

Spela på VM-kvalet hos Betfair här  

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se