Hem rekar-fotboll Du är här

Bettingtips Newcastle – Chelsea 26/9

Datum: Lördag, 26/9

Tid: 18:30

Plats: St James’ Park, Newcastle upon Tyne

 

På lördag tar Newcastle emot Chelsea på hemmaplan. Det är den sjunde omgången som spelas på Lördag. Newcastle har inte lyckats ta en enda vinst på någon av sina sex spelade matcher. Alltså en väldigt seg start för Newcastle i årets upplaga av Premier League, och det ser mörkt ut för laget. Chelsea har haft det lite lättare för sig, men är nog inte helt nöjda med vad de presterat hittills.

Chelsea vann senaste matchen som avgjordes förra helgen, matchen spelades på Chelseas hemmaplan mot Arsenal där dom lyckades plocka en 2-0 seger, och har kanske äntligen fått det att funka bra i laget efter sin lite trassliga start. Chelsea ligger på en 15:e placering med 7 poäng, dom har 2 vinster, 1 lika match och 3 förluster med sig i bagaget. Newcastle ligger näst sist på en 19 placering med endast 2 poäng.

Inte nog med att Newcastle bara tagit två poäng i deras tidigare matcher, dom har endast gjort 3 mål och deras matcher har slutat i ordentliga fiaskon. I deras senaste match som spelades mot Watford så förvärrades även skadeläget i laget.

Chelsea har som sagt spelat de 6 första matcherna helt okej, men hade säkerligen hoppats på en bättre start. Senaste gången de båda lagen möttes var i december förra året och då resulterade det i en 2-1 vinst för Newcastle. Dock har Newcastle som sagt inte riktigt fått till de resultatmässigt i år, det har gått aningen bättre för Chelsea som har en vinst mot tabell-femman Arsenal med sig, även om Chelsea startade ligan väldigt turbulent. Men om man kollar tillbaka på statistiken så har Chelsea haft det svårt på Newcastles hemma-arena St James’ Park, Newcastle har vunnit alla de senaste matcherna mot Chelsea på hemmaplan.

Chelsea har en avstängd spelare i form av anfallaren Diego Costa, som åkte på ett rött kort i matchen mot Arsenal. På Newcastles skadefront ser det väldigt oklart ut, dom har väldigt många spelare som är, eller nyligen varit skadade, några av dessa är: anfallaren Pappis Demba Cissé (ryggskada), Emmanuel Riviere (knäskada), Steven Taylor (som nyligen opererat baksida lår och blir borta 2 månader) och även backen Massadio Haidara dras med en knäskada. Newcastles backlinje har det alltså tufft inför Lördags-matchen.

Vårt speltips:

Odds från Bet365

Jag tror att det ska till väldigt mycket för att Newcastle ska lyckas plocka hem denna seger, inte nog med att de haft en väldigt tråkig start på säsongen. De dras nu även med väldigt många skador i truppen, deras reda tunna backlinje har blivit ännu tunnare och det ser mörkt ut för Newcastle. För er som tänkte tippa på att Newcastle skulle plocka hem matchen kan räkna med ett odds från Bet365 på 6.0 gånger pengarna, dock så är det enligt mig rätt otroligt att det bettet skulle gå in.

Jag tror att Chelsea inte kommer ha några större problem med att plocka hem denna match och vi kan nog räkna med en hyfsat målrik match från Chelseas sida. Chelsea har 1.61 gånger pengarna på Bet365, och det är även enligt mig det säkraste alternativet att tippa på denna match.

Men Newcastle kan skrälla, då de som sagt vunnit de 3 senaste matcherna på hemmaplan mot Chelsea, oddsen för en lika match är 4.20 gånger pengarna, och kan vara ett aningen säkrare alternativ för den som vill ”gambla” lite.

Prediksi-Newcastle-vs-Chelsea

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se